Vakantie Kos

Vier uw vakantie eens op de veelzijdige populaire bestemming Kos. U vindt hier een unieke combinatie van Griekse cultuur, mooie zandstranden en een uitgebreid uitgaansleven.
Geniet in de badplaats Kos-stad van het levendige centrum en van de talrijke terrassen met bars en eetgelegenheden rondom de schilderachtige haven. Bent u meer op uw rust gesteld tijdens uw vakantie op Kos dan bent u aan de langgerekte stranden van Tigaki en Mastichari aan het juiste adres. Met langzaam in zee aflopende stranden hebben uw kinderen het hier ook prima naar hun zin. Verken het eiland ook eens per fiets. Met een vrijwel vlak landschap in het noordoosten en een heerlijk verkoelend windje kunt u op uw gemak de mooie omgeving ontdekken. Geniet van een heerlijke vakantie op Kos!

Culture ontmoetingen tijdens uw vakantie op Kos

Naast de prachtige zandstranden is vakantie bestemming Kos ook het eiland van Hippocrates, grondlegger van de medische wetenschap. De boom waaronder hij les gaf staat nog steeds in het centrum van Kos-stad. Het Asklepion mag u niet missen. Dit heiligdom ligt op terrassen hoog boven de hoofdstad en is gewijd aan de God van Geneeskunde. Het eiland kent verder een rijke geschiedenis met veel historische monumenten en archeologische opgravingen. Kos-stad wordt gedomineerd door het prachtige Johannieterkasteel dat de toegang tot de haven bewaakt. En ook een bezoek aan de oude Romeinse Agora is de moeite waard. Een vakantie op Kos biedt voor ieder wat wils.
Lees meer