Zoek hier naar je reis of bestemming

Vakantie met eigen vervoer

Voor veel reizigers gaat er niets boven de vrijheid en flexibiliteit van een vakantie met eigen vervoer. Geen vaste vertrektijden, geen beperkingen, en de mogelijkheid om in je eigen tempo te reizen. Bij Oad begrijpen we het belang van deze vrijheid, en daarom bieden we individuele reizen aan. Heerlijk wandel- en fietsvakanties waarbij je met eigen vervoer naar je bestemming reist, maar waarbij wel alles op en top voor je geregeld is. Dat is pas echt vakantie vieren.

Lees meer

Individuele reizen van Oad


Stel je je eens voor dat je na een fijne rit op de plek van bestemming aan komt voor een heerlijke actieve vakantie in de natuur. Je hotel is al geregeld, dus je rijdt direct naar je comfortabele plekje. De mooiste routes zijn al voor je uitgestippeld. Soms heb je ze al ontvangen, soms liggen ze klaar in je hotelkamer. Even bijkomen van de reis en de volgende dag – na een heerlijk ontbijt – op pad door een prachtige omgeving. Per fiets (ook die kunnen we voor je regelen) of op de wandelschoenen.

Vier voordelen van individuele reizen bij Oad


Lekker veel vrijheid, maar toch alles op en top geregeld willen hebben? Wij zorgen voor een vlekkeloze reis:

Deskundige Routeplanning


Onze reisspecialisten hebben de routes zorgvuldig uitgestippeld om ervoor te zorgen dat je de meest schilderachtige en interessante plekken ontdekt.

Accommodaties


We hebben heerlijke accommodaties geselecteerd die aansluiten bij jouw reis, of je nu kiest voor een wandelvakantie of fietsreis. Comfortabele en gezellige hotels wachten op je na een dag vol avontuur.

Bagagevervoer


Boek je een fietsrondreis of wandelrondreis? Dan zorgen we voor het vervoer van je bagage van de ene accommodatie naar de andere, zodat je licht kunt reizen en volledig van de wandelervaring kunt genieten.

Ondersteuning


Onze klantenservice staat altijd voor je klaar voor het geval je hulp nodig hebt tijdens je reis.