arrow_drop_up
U bevindt zich hier Home

  • Over Oad
  • Persberichten
  • Reiswinkel
  • Contact
  • Vacatures
  • Affiliate marketing Oad
  busreizen waarom oad

  Over Oad  Bij Oad bent u verzekerd van een reis met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We stellen de reizen zo samen dat u optimaal geniet van de reis en we zoeken de fijnste hotels voor u uit. Vanuit de hoofdvestiging te Enter organiseren enthousiaste en deskundige Oad medewerkers prachtige en unieke reizen naar veel Europese landen. Oad biedt u een breed aanbod aan vakanties.

  Zo hebben we de volgende vakantie soorten:
  • Excursie- en rondreizen per bus of vliegtuig
  • Kerstreizen
  • Langlauf- en wandelreizen
  • Fietsreizen per bus of eigen auto
  • Wandelreizen per bus of eigen auto
  • Wandel 4-daagsen
  • Muziekreizen
  • Cultuurreizen
  • Riviercruises
  • Disneyland® Paris

  Maar we bieden meer. We willen dat mensen een mooie herinnering overhouden aan hun reis. Onze klanten verwachten steeds meer maatwerk van reisorganisaties en willen zelf beslissen hoe hun reis eruit ziet. Wij komen tegemoet aan deze wensen. Nog steeds doen we waar we goed in zijn: busreizen, rondreizen, riviercruises en trips naar Disneyland Paris.

  Zekerheid: ANVR en SGR
  Als u kiest voor Oad, kiest u voor zekerheid. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. SGR ziet erop toe dat u wordt beschermd bij financiële problemen of faillissement van de reisorganisatie. Als u bij Oad boekt bent u zeker dat de reissom die u vooruit betaalt, is veiliggesteld.

  Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge criteria voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover.

  Travel Green. alle busreizen CO2 gecompenseerd
  Wij compenseren automatisch de CO2-uitstoot van elke kilometer die wij met de bus rijden. Deze compensatie gaat in de vorm van een financiële bijdrage van Oad naar de organisatie GreenSeat die dit investeert in duurzame projecten in ontwikkelingslanden. Door met Oad te reizen, geeft u huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Dezelfde hoeveelheid CO2 die uw reis uitstoot wordt daardoor via klimaatprojecten elders op de wereld gecompenseerd.
  In de huidige en zeer actuele discussie met betrekking tot het klimaat komt ook het toerisme vaak ter sprake. De CO2-uitstoot die het toerisme produceert is immers aanzienlijk. Moeten we dan helemaal niet meer op reis?

  Een bus is al een van de groenste vervoersmiddelen om mee op reis te gaan. Toch blijven wij als Oad steeds zoeken naar mogelijkheden om onze CO2-voetafdruk verder te reduceren. Oad neemt haar verantwoordelijkheid in de strijd tegen klimaatverandering en onze toekomst en daarom nemen wij het voortouw door vanaf komend seizoen van alle busreizen de CO2-uitstoot van het vervoer te compenseren. Lees meer 

   
  Kranten

  Persberichten  Senioren boeken volop voor de zomervakantie
  Enter 16 maart 2021 - Het aantal vakantieboekingen, gemaakt door senioren, is de laatste 2 weken enorm toegenomen. Het is een opvallende trendbreuk ten opzichte van de afgelopen maanden waarin het aantal boekingen aanzienlijk lager lag.

  De voornaamste reden van deze groei wordt gezien in de forste stijging van het aantal gezette vaccinaties. “Dat maakt dat deze doelgroep weer plannen durft te maken en vooruit kijkt”, aldus Arjan Koster, directeur Oad. “Het is overduidelijk dat men toe is aan een vakantie en wil uitkijken naar iets leuks in de nabije toekomst. Wel gaan de mensen wat later in het jaar op vakantie. De vakanties die geboekt worden kennen bijna allemaal een vertrekdatum vanaf juni. “Dat is op zich niet verwonderlijk, gezien de reisbeperkingen die nu nog gelden, maar gaan wel een druk op het naseizoen opleveren”, zegt Koster. “ De vraag voor vakanties in april en mei richten zich met name nog op dichtbij.

  Ook worden nu de reisvouchers, welke vorig jaar zijn uitgegeven, al veel ingewisseld voor een nieuwe vakantie. Vanaf deze week moeten niet ingewisselde reisvouchers die een jaar geleden zijn uitgegeven door reisorganisatie, worden uitgekeerd. Koster: ”Ondanks dat het voucherfonds nog niet in de lucht is, zijn wij begonnen met uitbetalen conform de gestelde richtlijnen vanuit de SGR en de ACM”, maar uiteraard hopen we dat mensen hun voucher weer verzilveren voor een nieuwe vakantie”. Na een inktzwart jaar gloort er dus weer wat licht aan het eind van de tunnel voor de reiswereld. Wel snakt de branche naar een duidelijk perspectief vanuit de overheid. “Maak alsjeblieft duidelijk vanaf welke termijn reizen naar het buitenland, al dan niet met een coronapaspoort, weer mogelijk is, zodat we kunnen plannen en de voorpret voor iedereen weer echt kan beginnen.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  De Jong Intra en Oad starten intensieve samenwerking op busreizen
  Enter 3 augustus 2020 - Twee van Nederlands bekendste busreisorganisaties, De Jong intra vakanties en Oad gaan intensief samenwerken bij de uitvoer van de busreizen. Per direct vertrekken de reizen van beide organisaties vanaf hetzelfde vertrekpunt in Zeddam. Ook worden (aanvoer)servicelijnen en taxivervoer gezamenlijk uitgevoerd. Vanochtend zijn voor het eerst de reizen vanuit het gezamenlijke vertrekpunt vertrokken.

  De huidige marktsituatie heeft ons duidelijk gemaakt dat er moet worden samengewerkt. Coby van Dongen, commercieel directeur De Jong Intra vakanties, en Arjan Koster, directeur Oad hebben de afgelopen maanden veelvuldig met elkaar gesproken, en daar is uiteindelijk deze samenwerking uit ontstaan. “Wij passen qua klanten- en productportfolio heel goed bij elkaar”, aldus Arjan Koster. “Onder andere door de servicelijnen gezamenlijk uit te voeren, besparen we kosten, wat in deze tijd noodzakelijk is “

  Coby van Dongen vult aan: “Onlangs is ons oorspronkelijke wisselpunt in Beek, als gevolg van de corona crisis failliet gegaan. Vanuit Oad kregen we gelijk de helpende hand om voortaan samen vanuit Zeddam, het wisselpunt van Oad, te gaan vertrekken. Het is mooi dat in deze barre tijden, dit soort samenwerkingen ontstaan.”

  Het jaar 2020 is een zeer teleurstellend jaar voor beide organisaties. Echter met de nieuwe samenwerking kijken beiden met vertrouwen naar de toekomst.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Oad stelt al haar kerstreizen en dagtochten veilig

  Enter 19 december 2019 - Na het bericht dat Havi, één van Oad’s vervoerspartners, faillissement had aangevraagd is de reisorganisatie aan de slag gegaan om te zorgen dat haar reizen uitgevoerd konden worden zoals gepland. De reisorganisatie heeft vandaag bekend gemaakt dat dit gelukt is. Dit geldt tevens voor de zomerreizen 2020.

  “We laten onze gasten uiteraard niet in de kou staan. Die hebben zich immers op een mooie kerstreis verheugd”, aldus Arjan Koster, directeur Oad.
  Het nieuws is, zoals we van de reisbranche gewend zijn, goed opgepakt en vanuit de branche hebben we hartverwarmende reacties ontvangen. Daarbij is Oad concrete hulp aangeboden door diverse collega-touringcarbedrijven.

  Wij willen alle branchegenoten die hulp aangeboden en verleend hebben enorm bedanken. Het geeft een gevoel van eenheid en warmte. Daar mogen we echt trots op zijn in de reisbranche. Het voelt een beetje als een echt kerstverhaal.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Oad compenseert als eerste busreisorganisatie standaard CO2 uitstoot

  Enter 29 oktober 2019 – Oad gaat met ingang van het komende zomerseizoen voor al haar busreizen de CO2-uitstoot compenseren.

  Arjan Koster, directeur Oad: “Reizen is fantastisch, maar heeft helaas ook een negatief effect op het klimaat. Ondanks dat reizen per touringcar al één van de minst vervuilende vormen van transport is, vinden wij het als reisorganisatie belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen wanneer het gaat om duurzaam reizen.”

  Oad is hiermee de eerste busreisorganisatie in Nederland die al haar busreizen standaard aanbiedt met compensatie voor CO2-uitstoot. Hiermee maken we dus de keuze voor de klant zonder dat ze er extra voor hoeven te betalen. Zo kan onze klant onbezorgd en verantwoord op reis.
  Hiervoor is de samenwerking aangegaan met GreenSeat, onderdeel van Climate Neutral Group. GreenSeat heeft op de compensatie van de totale uitstoot van alle busvervoer van Oad berekend. Met het bedrag dat hiermee gemoeid is, worden een drietal projecten financieel ondersteund welke huishoudens in ontwikkelingslanden toegang geven tot duurzame energie.

  Marjan Verbeek, Strategic Partnership Manager GreenSeat: “Wij zijn zeer verheugd met deze stap van Oad. Zij lopen hiermee voorop in de busreissector en hopen dat meerderen zullen volgen.

  Met deze stap speelt Oad in op de steeds sterker worden wens vanuit haar klanten om een steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Uiteraard is CO2-uitstoot reduceren het einddoel maar compenseren van de CO2-uitstoot is de eerste stap om bij te dragen aan een beter klimaat. Men zal blijven reizen en in afwachting van de duurzame ontwikkelingen vanuit de mobiliteitsbranche wil Oad als touroperator vooruitstrevend zijn met deze stap. Ook vanuit de brancheorganisatie ANVR wordt er steeds meer aandacht besteed aan duurzaam reizen. Zo tekende Oad tevens het International Tourism Plastic Pledge, waarmee zij verklaren zich in te zetten voor het verminderen van plasticvervuiling op vakantiebestemmingen.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Wintersport Noorwegen nieuw bij Oad

  Enter 3 september 2018 – Oad breidt komende winter haar portfolio uit met wintersportvakanties naar Noorwegen. De klant heeft een optimale keuzevrijheid met zes verschillende skigebieden en diverse pakketten per vliegtuig of eigen auto in combinatie met de ferry.

  Arjan Koster, directeur Oad: “De wintersport wint aan populariteit en Nederlanders zijn steeds vaker op zoek naar een wintersportvakantie met meer dan alleen skiën of snowboarden. Dat was al duidelijk te merken bij de lancering van Canada afgelopen winter. Naast het skiën in de poedersneeuw werden ook andere winteractiviteiten bijgeboekt zoals een hondensledetocht of een ijsgrotwandeling.”

  In navolging van de succesvolle lancering van Canada is het komende winter mogelijk om met Oad naar Noorwegen af te reizen voor een wintersportvakantie. Het aanbod bestaat uit zes verschillende skigebieden met elk hun eigen karakter: Norefjell, Geilo, Hemsedal, Trysil, Beitostølen en Myrkdalen.
  Er worden diverse arrangementen aangeboden zoals 4 dagen weekend skiën per vliegtuig of 8 dagen
  met eigen auto inclusief ferry overtocht.

  Sven Bieleman, product manager Oad: “Alle Noorwegen arrangementen zijn inclusief reis, hotel of appartement en skipas. Eventuele transfers of autohuur (bij vliegreizen) of bijzondere winterexcursies kan de klant naar eigen wens bijboeken. Een optimale keuzevrijheid.”

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Wandelen in Japan tijdens de Walk Challenge 2020

  Enter 16 juli 2018 – In navolging op drie succesvolle edities van de Walk Challenge wordt in 2020 de Walk Challenge Japan georganiseerd.

  Eerder vond de Walk Challenge plaats in China, Israël en Groot-Brittannië. Na drie succesvolle edities staat Japan op de planning. De Walk Challenge Japan (WCJ 2020) zal plaatsvinden in augustus 2020 en wordt gekoppeld aan de Paralympics die vanaf 25 augustus gehouden worden. Een afvaardiging van de organisatie is onlangs in Japan geweest om het programma en de wandelroutes te bespreken met diverse Japanse overheden en wandelorganisaties, hoteliers en touroperators.

  Ook de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) is nauw betrokken bij dit project. “Door de jarenlange samenwerking met Oad, de expertise in wandelreizen en het hoge aantal leden werken wij mee om de Walk Challenge Japan tot een groot succes te maken.”, aldus Paul Sanders, algemeen directeur KWBN.

  Pieter Lambrechtse, project manager WCJ2020: “Wat ruim 400 jaar geleden het begin vormde voor de relatie tussen Japan en Nederland en het vereiste eerbetoon aan de Japanse Shogun wordt in 2020 nieuw leven in geblazen door middel van een 6-tal prachtige wandelingen van Nagasaki naar het Olympische Tokyo. Absoluut uitdagend, maar het er aan deelnemen meer dan de moeite waard”.

  Arjan Koster, directeur Oad: “Wij zijn trots dat wij, in samenwerking met de projectgroep WCJ2020, deze reis mogen organiseren en begeleiden. Wij zijn ervan overtuigt dat we samen een fantastische Walk Challenge neer kunnen zetten in Japan in 2020 waar de deelnemers met veel mooie herinneringen op terug kunnen kijken.”

  Meer informatie kijk op www.oad.nl/wcj2020

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Reisorganisatie Oad verhuist van Goor naar Enter en blijft Twents
   
  Goor 11 juni 2018 –Oad verhuist naar Enter en blijft daarmee trouw aan haar Twentse roots. Het van oudsher Twentse bedrijf verhuist per 2 juli naar de Vonderweg in Enter.

  In Enter heeft de reisorganisatie een pand gevonden met voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling en groei. Bovendien is de locatie aan de A1 goed bereikbaar en zichtbaar.

  Arjan Koster, directeur Oad: “Aan de Vonderweg 44 in Enter hebben wij een bedrijfspand gevonden die helemaal is ingericht voor nu en de toekomst. Vanwege de groei die we doormaken zochten we een ruimer en moderner pand waar we makkelijk kunnen uitbreiden. Het is mooi dat we een Twents bedrijf blijven met nationale bekendheid.”

  Burgemeester van gemeente Wierden, Henk Robben zegt hierover het volgende: “Ik ben blij dat Oad heeft gekozen om zich te vestigen in onze gemeente. De komst van een belangrijke regionale partij als Oad is goed voor de bedrijvigheid en de werkgelegenheid."
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  KWBN en Oad breiden samenwerking uit
  Nijmegen, 16 maart 2018

  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Oad hebben de verlenging van hun samenwerkingsovereenkomst voor 2018 bevestigd en getekend. Sinds enkele jaren werken zij al samen op het gebied van wandelevenementen in Mallorca en Marbella. Vanaf dit jaar zal de aandacht ook worden gevestigd op de ontwikkeling van aansprekende wandelreizen.

  KWBN en Oad hebben uitgesproken op het gebied van wandelreizen intensiever samen te werken. Wandelaars worden via KWBN actief betrokken bij het ontwikkelen van verschillende wandelreizen, zodat een product ontstaat dat goed aan de wensen van de reizende wandelaar voldoet.
  Paul Sanders, directeur KWBN: “In 2017 hebben we naar aanleiding van marktonderzoek een merkenstrategie vastgesteld, die de basis is voor de verdere ontwikkeling van wandelproducten voor alle typen wandelaars. De recreatieve wandelaar is daarbij een belangrijke doelgroep. Oad is al langere tijd een gewaardeerde partner van KWBN. Wij kijken ernaar uit om samen met Oad en actieve wandelaars uit onze achterban te komen tot onvergetelijke wandelervaringen in het buitenland.”

  Arjan Koster, directeur Oad “Wij zijn verheugd met de uitbreiding van onze samenwerking. Vanuit onze doelgroep zien wij een duidelijke behoefte aan een andere, actievere invulling van hun vakanties. Ons wandelreisproduct groeit dan ook als kool. Met deze samenwerking en bundeling van kennis en kunde zijn wij nog beter in staat de juiste reizen aan te bieden aan de wandelaar.”

  Over Koninklijke Wandel Bond Nederland
  KWBN gelooft dat wandelen onmisbaar is in een vitale samenleving. Als wandelknooppunt verbindt KWBN iedereen die iets met wandelen wil ondernemen. Voor KWBN staat de customer journey van de wandelaar centraal. KWBN biedt de gewenste wandelproducten met sterke merken als Avond4daagsen, Via Vierdaagse, Wandel.nl en FitStap. Wandelen brengt je verder.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Goor 5 oktober 2017 - Oad aangesloten bij SGRZ

  Oad heeft onlangs een speciale groepsarrangementen op maat-brochure voor 2017/2018 uitgebracht. “Om dit te kunnen bieden en de onzekerheid af te kunnen dekken, moet je aangesloten zijn bij SGRZ. Oad wil namelijk bekend staan als een betrouwbare en solide reisorganisatie en voor reisbureaus willen we een partner zijn waar onder meer dit soort reizen kunnen worden ondergebracht. Als een reisbureau zelf groepsreizen gaat aanbieden, dan vallen zij namelijk niet onder het garantiefonds. Maar als deze reizen bij ons worden ondergebracht, geldt die dekking wel. Daarom is SGRZ belangrijk voor ons”

  Het garantiefonds werkt op basis van productdekking en is onder meer bedoeld voor organisatoren van groeps- en incentivereizen, organisatoren van schoolreizen en zakelijke reisbureaus. SGRZ is gelanceerd naar aanleiding van diverse ontwikkelingen, zo vraagt de reisbranche om productdekking op B2B leveringen en gaat in 2018 de nieuwe wet op de reisovereenkomst in werking die ook garantie op zakelijke reizen voorschrijft. Daarnaast zal SGR op 1 juli 2018 haar dekking beperken tot natuurlijke personen.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Oad breekt markt voor wintersport naar Canada open

  Goor 25 augustus 2017 – Oad wil blijven verrassen en daarom blijven vernieuwen. Komende winter introduceert de touroperator Canada als nieuwe wintersport bestemming.

  Met ruim 1,2 miljoen actieve skiërs en snowboarders in Nederland is de Nederlander de fanatiekste wintersporter van Europa dat zelf geen skigebied heeft in eigen land. Ieder jaar trekken ze erop uit naar de verschillende Europese skigebieden.

  Arjan Koster, directeur Oad: ‘De laatste jaren merken we dat wintersport in Canada in populariteit toeneemt. Het is voor velen een welkome afwisseling op de geijkte wintersportbestemmingen in Europa en zeker niet duurder. Doordat Oad groot in deze markt stapt (volume inkoop) kunnen wij Canada al vanaf € 989,- aanbieden. De klant heeft hierbij de keuze van middenklasse tot luxe accommodaties. Het arrangement is inclusief vlucht, transfer, hotel en 6-daagse skipas. Bovendien neemt de klant zijn eigen skimateriaal gratis mee op de vlucht van KLM naar Edmonton (Jasper).’

  De skigebieden zijn uitgestrekt en sneeuwzeker. In het winterseizoen valt er gemiddeld 400 cm sneeuw in deze omgeving waardoor je altijd verzekerd bent van echte poedersneeuw. Voor de echte wintersporter staat een vakantie als deze hoog op de bucketlist!

  Jasper, Banff, Lake Louise en Whistler
  De klant heeft de keuze uit vier skigebieden in het westen van Canada. Vanaf Amsterdam kan men drie keer per week met KLM vliegen naar Edmonton en van daaruit naar Jasper. Dit skidorp ligt in het Jasper Nationaal Park. Banff, Lake Louise (luchthaven Calgary) en Whistler (Vancouver) worden één keer per week aangedaan door KLM vanaf Amsterdam.

  De brochure is nu uit en de wintersportvakanties kunnen geboekt worden op oad.nl/wintersport-canada.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

   
  Reiswinkel3

  Reiswinkel  Oad Reiswinkel in Enter
  Wij helpen u graag met al uw vragen om uw favoriete vakantie te vinden en te boeken. Onze Oad reiswinkel is op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 uur en 17.00 uur. 

   
  Callcenter Marloes

  Contact  Telefonisch Contact
  Voor reisinformatie of een bestaande/nieuwe reservering

  Telefoonnummer: 0547-28 44 88

  Openingstijden


  Maandag t/m vrijdag09:00 - 17:30 uur
  Zaterdag10:00 - 14:00 uur
  Zondaggesloten

  Contact bij een noodgeval buiten de openingstijden
  Heeft u buiten de kantooruren een noodgeval dan kunt u ons bereiken op 0547-28 44 33 (noodnummer)!

  Contact
  Stuur een e-mail naar reserveringen@oad.nl.

  Reactie / Klacht
  Heeft u een klachten of wilt u iets doorgeven over een reeds gemaakte reis? U kunt deze indienen door een e-mail te sturen naar kk@oad.nl. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk een besluit te nemen over uw klacht.

  Overige contactgegevens
  Oad Touroperating B.V.
  Vonderweg 44 | 7468 DC Enter
  Marketing & Sales: 0547-28 44 77 (kies 2)
  Financiële Administratie: 0547-28 44 77 (kies 3)
  Groepsreizen op maat: 0547-28 44 77 (kies 1)
  E-mail: info@oad.nl
  Website: www.oad.nl
  Rekeningnummer: ING Bank IBAN: NL66 INGB 0688 0330 24
  KvK: 59080531 | BTW: NL8533.08.378.B01

  Uitvoerende touroperator - Oad Touroperating International GmbH
  Hotelstrasse 1 | Prime Center 3 | 8058 Zürich-Flughafen | Zwitserland

  Veel gestelde vragen
  Bekijk hier onze FAQ  

   
  busreizen waarom oad

  Vacatures  • Allround medewerker Product
  • Stage Junior Accountmanager Group & Incentive Travel
  • Stage Junior Product Manager
  • Stage afdeling klantenservice
  • Stage afdeling logistiek/backoffice
  • Stage Marketing Analist
  • Stage algemeen

  Bekijk hier onze vacatures> 

   
  busreizen waarom oad

  Affiliate marketing Oad  Vanuit Enter organiseren we (vlieg)busreizen, (vlieg)rondreizen, trips naar Disneyland® Paris, Kerstreizen, langlauf- en wandelreizen en riviercruises. Zowel voor klanten die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen.

  Waar is Oad uniek in?


  • De chauffeurs en reisleiders hebben unieke en ongeëvenaarde kennis over de specifieke reis en –bestemming
  • De mooiste en meest complete reizen zonder verrassingen onderweg.
  • Landelijke promotie van eigen producten in de online, krant en op televisie

  Waarom is Oad interessant om als affiliate te promoten?


  • Groot aanbod diverse reizen binnen en buiten Europa
  • Unieke content, reizen en aanbiedingen
  • Website die afgestemd is op de doelgroep
  • Hoge kans op conversie
  • Geoptimaliseerde landingpagina’s met het juiste reisaanbod
  • De nummer 2 aanbieder van Disneyreizen

  De affiliate marketing campagne


  Vergoedingen & keuring
  Voor Oad is affiliate marketing belangrijk en waardeert affiliates die Oad promoten. Oad geeft affiliates die bijdragen tot 5% commissie over de reissom. De keuring vindt periodiek binnen 14 werkdagen plaats.

  Reactietijd & persoonlijk contact
  Bij vragen wilt u als affiliate zo snel mogelijk een antwoord. Om onze affiliates goed te ondersteunen proberen wij te reageren binnen 1 werkdag. Voor vragen omtrent affiliate marketing kunt u contact opnemen via het volgende e-mailadres: marketing@oad.nl

  Materiaal
  In het affiliate marketing programma is standaard promotiemateriaal aanwezig. Op aanvraag is het mogelijk om op maat gemaakt materiaal te laten maken (bijvoorbeeld banners of productfeeds).

  Het standaard materiaal binnen de campagne bestaat uit:
  • XML- feed
  • Deeplink url’s (het is mogelijk om zelf deeplink url’s aan te maken naar elke wenselijke pagina)
  • Banners
  • Periodieke acties

  Aanmelden
  De affiliate marketing campagne van Oad loopt via Daisycon.
  • Meldt u zich direct aan voor het affiliate marketing programma van Oad!