U bevindt zich hier HomeKerstcruises

Kerstcruises

De schepen zijn sfeervol versierd, de bemanning doet er alles aan om het u naar de zin te maken en de koks maken van alle maaltijden een feestje. Wanneer we aanmeren is de ene stad nog mooier aangekleed in kerstsfeer dan de andere. U proeft direct de gezellige sfeer. Na een uitgebreid kerstdiner geniet u van de feestelijk verlichte kades en als u gaat slapen hoort u het water van de rivier tegen uw varende hotel kabbelen. Dat klinkt toch geweldig? Onze kerstcruises staan garant voor een heerlijk eten, muziek en spectaculaire uitzicht. Boek nu een van onze sfeervolle kerstcruises!

Omboekgarantie en € 25,- korting
Wij kunnen ons voorstellen dat het reizen in deze tijd best spannend kan zijn. Bij Oad staat de veiligheid van onze gasten natuurlijk voorop, we nemen alle gepaste voorzorgsmaatregelen en voeren onze reizen alleen uit wanneer we er zeker van zijn dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan. Met de Oad Omboekgarantie* willen we u zoveel mogelijk zekerheid en flexibiliteit geven zodat u met een gerust hart een van onze mooie reizen kunt boeken. U mag uw geboekte vakantie tot 4 weken voor vertrek kosteloos omboeken* naar een andere bestemming of een latere datum.
En boekt uw kerstcruise t/m 26 oktober, dan ontvangt u € 25,- korting per boeking! Gebruik dan tijdens het boeken actiecode OAD25KERST (min. totale reissom € 399,-).