U bevindt zich hier HomeKLM

Oad en KLM

Oad werkt uitsluitend samen met KLM voor de vluchten naar Canada. Kwaliteit, service en veiligheid staan hoog in het vaandel. Vanaf Schiphol vlieg je rechtstreeks naar Edmonton en Calgary in de economy class. Naar Edmonton is vertrek 3 keer in de week mogelijk op de dinsdag, donderdag en zondag. Naar Calgary is vertrek mogelijk 1 keer in de week op de zondag. De vliegtijd naar Edmonton en Calgary bedraagt ca. 8,5 uur.

Bagage
Standaard kun je voor de vluchten naar Canada 1 stuk ruimbagage inchecken van max. 23 kg. Bovendien mag je naar Edmonton deze winter gratis je wintersportuitrusting meenemen. Dus naast je koffer kun je je ski’s of snowboard en schoenen ook zonder kosten meenemen.

Vlieg je naar Calgary dan betaal je € 50,- per enkele reis voor je ski- en snowboardspullen. Hiervoor mag je dan 1 paar ski´s of 1 snowboard per persoon inchecken en een aparte tas voor je schoenen. Op klm.nl vind je de meest actuele informatie over de bagageregeling.legen.

KLM Wereldwijd
Met KLM komt u overal. Samen met partner Air France vliegt KLM jaarlijks 65 miljoen passagiers naar meer dan 300 bestemmingen. Mondiaal werkt KLM samen met een aantal topmaatschappijen in het SkyTeam. Dat betekent voor u eenvoudig overstappen en vluchten die goed op elkaar aansluiten.

Aan boord
Eenmaal aan boord zijn er topfilms, games en diverse talencursussen voor u beschikbaar in het entertainmentsysteem.

Dineren
Goed eten is belangrijk, zeker op een reisdag. Daarom besteden wij veel zorg aan onze maaltijden en snacks. Omdat smaken verschillen, kunt u een à la carte-maaltijd kiezen op bijna alle intercontinentale vluchten.

Toonaangevend
KLM is een voorloper als het gaat om duurzaam ondernemen. Dat vertaalt zich in vliegtuigen die 25% minder brandstof verbruiken en bindende afspraken met het Wereld Natuur Fonds om de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Bovendien is KLM een voortrekker in vliegen op duurzame biobrandstof.

Bekijk hieronder ons aanbod Canada wintersport vakanties per KLM: