U bevindt zich hier HomeMusic Show Scotland
  •  

Music Show Scotland 2019

Geniet van een 3 uur durend programma met Schotse en Ierse muziek, zang en dans voor een uniek levensgroot kasteeldecor.
Laat u ontroeren door de prachtige klank van de traditionele doedelzak.

Naast legendarische muziek als "Amazing Grace", "Highland Cathedral" en "Mull of Kintyre" worden ook speciale, voor de Music Show Scotland geschreven, arrangementen opgevoerd waarbij menig bezoeker een traan wegpinkt. De cast bestaat uit ruim 200 pipers, drummers, danseressen, muzikanten en zangeressen. De sensationele combinatie van de enorme massed band en de zogenaamde "Castleband", bestaande uit diverse snaar- en blaasinstrumenten, zullen gegarandeerd zorgen voor kippenvel!

De Music Show Scotland beschikt tevens over getalenteerde danseressen waarbij het Schotse Highland Dancing en het Ierse Tapdancing, bekend van o.a. Riverdance, zowel apart als in een bijzonder mooie combinatie opgevoerd worden voor het prachtige kasteeldecor. De danseressen worden hierbij begeleid door live-muziek van de Castleband. Deze combinatie zorgt voor entertainment van de bovenste plank!

Voor elke show wordt een kasteel decor meegebracht en opgebouwd: circa 40 meter breed en 15 meter hoog, met 4 etages waar de muzikanten ook daadwerkelijk op kunnen staan en muziek maken.

Beleef met Oad deze grootste Schotse indoorshow ter wereld! • Lees hier onze Music Show Scotland blog: