Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Zekerheid van ANVR & SGR

Oad is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de ANVR (Consumentenvoorwaarden). Dit garandeert jou eerlijke voorwaarden en geeft je zekerheid. En dat is fijn, toch?

Jouw voordelen

Dat wij aangesloten zijn bij de ANVR & SGR betekent voor jou:
Eerlijke voorwaarden

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En een ANVR-reisonderneming houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan ben je zeker dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

Een ANVR-reisonderneming is aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geeft de zekerheid dat jouw pakketreis en geboekte accommodaties (m.u.v. losse vliegtickets) volgens de voorwaarden worden vergoed bij faillissement van een ANVR-onderneming.

Veilig en gezond reizen

Reizen is avontuur! Daarom is een ANVR-reisorganisatie aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Zo weet je dat je kosten bij een calamiteit worden vergoed. Bovendien voldoen de bussen aan strenge veiligheidseisen, aangevuld met bovenwettelijke eisen van het AVNR veiligheidsdocument.

Verantwoord reizen

Met goed opgeleid personeel is jouw reis sowieso in goede handen. Maar om je ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt een ANVR-reisonderneming praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur.

Veilige gegevens

Een ANVR-reisonderneming heeft een beveiligde website, een helder privacy- en cookiebeleid en informeert je over hoe zij omgaat met je persoonsgegevens. Je hebt het recht je gegevens in te zien, te wijzigen of te (laten) verwijderen.

Zekerheid bij klachten

De ANVR-reisonderneming helpt je graag bij klachten en vragen en respecteert de uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen. We hebben een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Nieuwsgierig naar onze busreizen?

Bekijk onze reizen