arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeNederlandRijnstrangen en Veluwe Tour
Reisnummer: OSNLF22
va. 410,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum 21 april 2021
today21 april 2021
(8 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Rijnstrangen en Veluwe Tour
Nederland
 Ooijpolder, prachtige Waal uiterwaarden
 Het unieke Rijsstrangengebied
 De Veluwezoom en Veluwe

Fietsen door de Rijnstrangen en Veluwe

U maakt kennis met het oude stroomgebied van de Rijn en de Veluwe. De routes nemen u mee door de bijzondere omgeving waarbij u geniet van een prachtige afwisselende landschappen.

Zwaarte van deze reis:

Dagprogramma

location_onNaar Nijmegen
Op eigen gelegenheid gaat u naar uw hotel in Nijmegen-Lent. Het hotel ligt op korte loopafstand van de Spiegelwaal en vanaf de kade heeft u een schitterend uitzicht over Nijmegen.

location_onNijmegen - Arnhem
Uw fietsroute start met een kronkelige route door de Ooijpolder. Via Duitsland gaat u naar Millingen aan de Rijn waar u de Rijn oversteekt. De route gaat verder door het Rijnstrangengebied over oude dijkjes bij Aerdt en Pannerden naar Loo. Daar neemt u het pontje naar Huissen en fietst naar de John Frostbrug. Via het centrum van Arnhem rijdt u naar Oosterbeek. De route eindigt bij uw hotel in Arnhem-Papendal. (ca. 65 km)

location_onArnhem - Apeldoorn
Vandaag fietst u over de Veluwe en komt u bij Nationaal Park de Veluwezoom. De route gaat over landgoed Warnsborn en u komt langs het Nederlands Openluchtmuseum en Kasteel Roosendael. Spoedig daarna bereikt u de heuvelachtige Posbank. Daarna fietst u via de prachtige natuur van Nationaal Park Veluwezoom naar Laag-Soeren, Eerbeek en langs het Apeldoorns Kanaal naar Loenen. Op weg naar Beekbergen komt u de kleine en grote Loenense Waterval tegen. Het laatste deel gaat door de bossen van Ugchelen. (ca. 62 km)

location_onApeldoorn - Nijmegen
Vanaf uw hotel fietst u door het bos en heidevelden naar Hoog Buurlo en Hoenderloo. Vervolgens rijdt u door Nationaal Park De Hoge Veluwe. In dit park vindt u het Kröller-Müller Museum met de op één na grootste Van Gogh-verzameling ter wereld. U fietst verder door de afwisselende natuur naar Schaarsbergen en komt u langs Kasteel Doorwerth. Over de Fonteinallee bent u snel bij het fietspontje van Driel. U steekt de Rijn over en fietst via Elst terug naar Nijmegen-Lent. (ca. 65 km)

location_onNaar huis
Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en keert u huiswaarts.

Accommodatie(s)

U verblijft in uitstekende middenklasse hotels.
De hotels kunnen afwijken van de getoonde hotels. Wanneer deze niet beschikbaar zijn boeken wij voor u een gelijkwaardig hotel waar wij mee samenwerken.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent ligt in de omgeving van Nijmegen-Noord op korte afstand van rivier de Waal. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, zonneterras en wellnessfaciliteiten.

Lees meer
Van der Valk hotel Arnhem

Van der Valk hotel Arnhem ligt direct naast de A50 op slechts tien minuten rijden van het gezellige, historische centrum van Arnhem. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, terras en wellnessfaciliteiten.
De moderne kamers zijn voorzien van ee...

Lees meer
Van der Valk hotel Apeldoorn – De Cantharel

Van der Valk hotel Apeldoorn – De Cantharel ligt in een prachtige omgeving dicht bij het centrum van Apeldoorn. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, terras en wellnessfaciliteiten.
De moderne kamers zijn voorzien van een tv, koelkastje, the...

Lees meer
sluiten
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
sluiten
Nijmegen - Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - hotel aanzicht
Nijmegen - Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - lobby
Nijmegen - Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - voorbeeld kamer
Nijmegen - Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - voorbeeld kamer
Nijmegen - Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - restaurant

Ligging

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent ligt in de omgeving van Nijmegen-Noord op korte afstand van rivier de Waal. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, zonneterras en wellnessfaciliteiten.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• bar
• wifi

Kamer

De moderne kamers zijn voorzien van een tv, koelkastje, airco, wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Van der Valk hotel Arnhem
sluiten
Arnhem - Van der Valk Hotel Arnhem - hotel aanzicht
Arnhem - Van der Valk Hotel Arnhem - voorbeeld kamer
Arnhem - Van der Valk Hotel Arnhem - voorbeeld kamer
Arnhem - Van der Valk Hotel Arnhem - restaurant
Arnhem - Van der Valk Hotel Arnhem - terras

Algemeen

Van der Valk hotel Arnhem ligt direct naast de A50 op slechts tien minuten rijden van het gezellige, historische centrum van Arnhem. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, terras en wellnessfaciliteiten.
De moderne kamers zijn voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met bad of douche en toilet.

Van der Valk hotel Apeldoorn – De Cantharel
sluiten
Apeldoorn - Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel - hotel aanzicht
Apeldoorn - Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel - voorbeeld kamer
Apeldoorn - Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel - voorbeeld kamer
Apeldoorn - Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel - restaurant
Apeldoorn - Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel - wellness

Algemeen

Van der Valk hotel Apeldoorn – De Cantharel ligt in een prachtige omgeving dicht bij het centrum van Apeldoorn. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, terras en wellnessfaciliteiten.
De moderne kamers zijn voorzien van een tv, koelkastje, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met een bad of douche en toilet.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+17foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkverblijf in een 2-pers.kamer met bad of douche en toilet
checklogies en ontbijt vanaf het ontbijt op de tweede dag tot en met het ontbijt op de laatste dag (halfpension optioneel bij te boeken: € 120,- p.p.)
checkbagage transport tussen de verschillende accommodaties
checkgedetailleerde route-boekjes met kaarten en toeristische informatie
checktoeristenbelasting

Exclusief

checktoeslag 1-persoonskamer
checkevt. entreegelden
checkuitgaven van persoonlijke aard
checkextra overnachting

Extra Info

Fietsen:
Als u niet zelf uw eigen fiets mee wenst te nemen, kunt u bij ons een fiets huren. Onze toerfietsen zijn 24-versnellingen.
Bij uw eerste hotel staan uw huurfietsen voor u klaar. De receptiemedewerkers van het hotel geven u de sleutels van uw fietsen en wijzen u naar de fietsenstalling. Alle fietsen zijn voorzien van kettingsloten.

Hybride fiets: € 12,- per dag
Onze hybride fietsen hebben 21-versnellingen met handremmen. De hybride fiets weegt ca. 16,5 kilo.

Premium fiets: € 20,- per dag.
Onze premium fietsen zijn lichtgewicht en zijn uitstrekende tourfietsen met 27-versnellingen en schijfremmen. Deze fietsen zijn minder zwaar dan onze standaard hybride fietsen: ze wegen +/- 15 kilo.
De premium fietsen hebben reguliere pedalen. Onze premium fietsen zijn Koga Grand Tourer fietsen of vergelijkbare modellen.

Elektrische fiets: €25,- per dag
De e-bikes hebben een kleine elektromotor en accu, die bij de hotels opgeladen kunnen worden. U moet nog steeds trappen: een e-bike maakt het trappen alleen veel gemakkelijker. Enige ervaring met e-bikes wordt aanbevolen, omdat de fietsen sneller accelereren en zwaarder zijn dan gewone fietsen (door de elektromotor). Een e-bike weegt ca. 25 kilo. De actieradius op een volle batterij is +/- 100 KM

Fietspechpas: € 2,75 per dag
Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is er een kans (hoe klein ook) op pech onderweg. Daarom is er nu de pech-onderweg-service via onze partner FietsNED. U ontvangt een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos verder helpt. Bij eigen fietsen betaald u alleen de nieuwe onderdelen, bij huurfietsen dragen wij zorg voor de betaling. DeFiets Pechpas geeft recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg. Kan uw fiets op de pech locatie niet gemaakt worden of geeft u er de voorkeur aan om teruggebracht te worden, dan vervoeren wij u en uw rijwiel. Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert FietsNED ook uw reisgenoot en diens fiets (max. 1 extra persoon). Samen uit, samen thuis!

Fietshelm: € 10,- per dag


Bagage:
Uw bagage - 1 koffer per persoon van max. 20 kilo – wordt door ons van hotel naar hotel gebracht. Doorgaans wordt vanaf 09.00 uur uw bagage opgehaald en vóór 17.00 uur bij het volgende hotel afgeleverd. Een tour zonder bagagetransport is ook mogelijk.
Indien u meer bagagestuks wilt meenemen, laat het ons van tevoren weten. Dit is mogelijk voor € 5,- per bagagestuk per fietsdag.

Wij gaan zorgvuldig met uw bagage om. Door normaal gebruik kunnen er echter krassen, deukjes en andere kleine beschadigingen op uw bagage ontstaan. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Bij grote schade kunt u een claim indienen bij uw reis- en/of bagageverzekering.

Verschillende fietsniveaus:
Onze individuele fietsreizen zijn er op verschillende niveaus waardoor er voor iedereen een geschikte fietsreis te vinden is in ons programma. De sterretjes geven u een algemeen idee van het niveau van de routes tijdens de fietsvakanties. Deze aanduiding is bedoeld als indicatie voor het niveau van de fietsreizen zodat u een goede keuze kunt maken. Voor al onze fietsreizen geldt dat u over een goede conditie en voldoende fietservaring dient te beschikken. Bij iedere fietsreis staat het niveau bij de reisinformatie aangeduid met het aantal sterretjes:

1 ster
Fietsroutes in overwegend vlak terrein met af en toe (of nauwelijks) een stijging en daling. Met een normale conditie kunt u al genieten van deze fietsreis.

2 sterren
Fietsroutes in vlak tot heuvelachtig terrein met af en toe een stevige stijging en daling. Tevens geldt bij deze reizen dat er routes met langere afstanden zijn (30 – 75 km). Voor deze fietsreizen is een goede conditie en voldoende fietservaring vereist.

3 sterren
Fietsroutes in glooiend tot bergachtig terrein met regelmatig een stevige stijging en daling. Voor deze reizen geldt dat er regelmatig routes met langere afstanden zijn (+ 50 km). Voor deze fietsreizen is een uitstekende conditie en voldoende fietservaring vereist.