Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Voorovernachting met voordeeltarief

Vertrekt de bus richting jouw vakantiebestemming vanuit het overstappunt in Didam? Dan kun je ervoor kiezen om de avond voor vertrek met speciaal Oad voordeeltarief te overnachten in hotel-restaurant Ruimzicht in Zeddam, op zo’n 10 minuten rijden van het overstappunt. Na een fijne nachtrust én een heerlijk ontbijt rijd je met je eigen auto of met de gratis servicelijn naar het vertrekpunt. Dat is lekker ontspannen beginnen aan je vakantie!

Arrangement hotel-restaurant Ruimzicht

In hotel-restaurant Ruimzicht geniet je van de mooie omgeving en een heerlijk verblijf. Het hotel beschikt over een a la carte restaurant, een hotelbar, terras, luxe ontbijtbuffet zaal en een ruime parkeerplaats (twee laadpalen). Er zijn twee type kamers beschikbaar (classic en standaard) die allemaal zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, televisie en gratis Wi-Fi.

Boek je je voorovernachting bij Oad en in combinatie met een Oad-reis? Dan is het heerlijke ontbijtbuffet inbegrepen in de prijs!

Prijstabel

Kamertype Classic kamerComfort kamer
2-pers. kamer € 47,50€ 55,-
1-pers. kamer € 70,-€ 82,50

Voorovernachting bijboeken

Wil je graag gebruikmaken van een voorovernachting op jouw reis bij hotel-restaurant Ruimzicht? Bel ons dan even op 0547-284488 of geef het aan tijdens het (telefonisch) boeken van je reis.

Nieuwsgierig naar onze busreizen?

Bekijk onze reizen