Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Vakanties voor jouw klanten: top geregeld

Bij Oad zit reizen in ons gele hart. Wij zijn al honderd jaar expert in de mooiste busreizen en bieden jouw klanten een top geregelde reis. Van adembenemende rondreizen met reisbegeleider tot gezellige excursiereizen en van sportieve fiets- en wandelreizen tot schitterende trips naar Disneyland Paris; jouw klanten zitten bij ons goed voor het maken van fantastische herinneringen!

Onze brochures

Je vindt al onze reizen snel en gemakkelijk op onze website. Bovendien kun je ze vinden in de (online) brochure. Reisbureaus krijgen tijdens de BULK verzending een aantal papieren exemplaren opgestuurd. Het is helaas niet mogelijk zelf brochures na te bestellen. Wanneer je toch graag een aantal extra brochures wilt ontvangen kun je deze aanvragen via retail@oad.nl. Ook zelfstandig reisadviseurs kunnen via dit mailadres een brochure aanvragen.

Bekijk de brochures

Bagage bijboeken

Heb je een vliegreis voor jouw klant geboekt en wil je klant graag bagage bijboeken? Dan kun je dit vanaf 3 weken voor vertrek doen en wel rechtstreeks bij de vliegmaatschappij. Wij kunnen dit helaas niet voor je klant verzorgen.

Meer informatie over bagage bijboeken

Groepsreizen op maat

Organiseer jij een groepsreis of -uitstapje voor jouw klanten? Ook daarin is Oad specialist. Met onze jarenlange ervaring en inspirerende ideeën helpen wij jou een onvergetelijke dag of reis samen te stellen.

Bekijk de brochures

Jouw korting voor onze Disney reizen

Ga jijzelf binnenkort met Oad op een meerdaagse reis naar Disneyland Paris? Dan hebben we speciaal voor jou als reisagent een leuke agentenaanbieding!

Bekijk aanbieding

Disneyland Paris - Disney Stars on Parade

Contact

Heb je vragen aan ons of een goede tip? Of wil je misschien wel een presentatie of actie organiseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Retail:

0547 – 28 44 92
retail@oad.nl

Klantenservice:

0547-284488

Bereikbaar van:

Maandag – vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 14.00 uur

Oad Touroperating B.V.

Vonderweg 44 | 7468 DC Enter
E-mail: retail@oad.nl
Rekeningnummer: ING Bank IBAN: NL66 INGB 0688 0330 24
KvK: 59080531
BTW: NL8533.08.378.B01

Nieuwsgierig naar onze busreizen?

Bekijk ze hier