U bevindt zich hier HomeTuinreizen

Tuinenreizen

Bij Oad boekt u de mooiste tuinenreizen naar Engeland. Oad neemt u mee naar de prachtige regio Kent in Zuidoost Engeland. Een vakantie naar Kent staat garant voor mooie tuinen als Sissinghurst en de bekende tuinen bij Hever Castle. Tijdens deze mooie tuinenreis bezoeken we ook nog de mooiste kastelen, zoals Leeds en Windsor.

Of wat dacht u van de indrukwekkende tuinenreizen naar East Anglia en het Yorkshire & Peak District? Beide reizen zijn mede georganiseerd door de bekende tuindeskundige Piet Boersma en één entree van een tuin is altijd inbegrepen.
Bij de tuinenreis naar het Peak District en Yorkshire ziet u de mooiste tuinen, wat dacht u van de Chatsworth House of Haddon Hall in het Peak Distict? Maar ook de bijzondere tuin van de Nederlandse architect Piet Oudolf Scampston Hall? Tijdens de tuinenreis naar East Anlia bezoeken we twee bijzondere privé tuinen van Beth Chatto en East Rucon. Bijzonder zijn de tuinen Kew Gardens. Gaat u met ons mee op vakantie naar het prachtige Engeland, beroemd om zijn mooie tuinen?

Zoek en boek hieronder uw tuinenreis: