Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Vakantie in België

Vakantie vieren in het buitenland is geweldig, maar soms wil je gewoon genieten van een bijzondere reis dicht bij huis. België, ons buurland, biedt een schat aan mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Of je nu houdt van cultuur, geschiedenis, natuur of gewoon lekker eten, België heeft voor ieder wat wils.

Lees meer

Waarom naar België?


Een reis naar België betekent een combinatie van prachtige steden en natuur. Prachtige oude steden zoals Brussel en Brugge zijn zeer de moeite waard. En natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Ardennen met zijn uitgestrekte bossen, rivieren en heuvels. Geniet bij de zuiderburen van:

Cultuur en geschiedenis:

België heeft een rijke geschiedenis en cultuur die teruggaat tot de Romeinse tijd. Je vindt er talloze musea, historische gebouwen en kunstgalerijen.

Culinaire hoogtepuntjes:

België staat bekend om haar heerlijke gerechten, zoals chocolade, wafels, mosselen en friet. Vergeet niet te genieten van lokale bieren, waarvan sommige tot de beste ter wereld behoren.

Gevarieerde landschappen:

Van de glooiende heuvels van de Ardennen tot de prachtige kustlijn aan de Noordzee, België biedt verrassend veel.

Vriendelijke bevolking:

De Belgen staan bekend om hun gastvrijheid en vriendelijkheid. Je zult je snel al snel helemaal thuis voelen tussen onze buren!

Dicht bij huis


Een van de grootste voordelen van een vakantie in België is de nabijheid. Geen lange vliegreizen of urenlange autoritten; binnen enkele uren kun je al genieten van een andere cultuur, een nieuwe taal en diverse landschappen.

Met Oad naar België


Een vakantie in België biedt de perfecte mix van cultuur, natuur en culinaire verwennerij, allemaal op slechts een steenworp afstand van Nederland. Dus boek nu één van onze heerlijke reizen naar België, pak je koffers en ga ervan genieten!