Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Vakantie in Macedonië

Macedonië, gelegen in het hart van de Balkan, is een bestemming die wordt gekenmerkt door zijn rijke geschiedenis, adembenemende natuur en gastvrije cultuur. Dit prachtige land, dat ooit deel uitmaakte van voormalig Joegoslavië, biedt reizigers een unieke ervaring met zijn mix van oude en moderne invloeden

Lees meer

Historische schatten van Macedonië


Macedonië is een bestemming die nog relatief onontdekt is, maar zijn schatten wachten erop om door reizigers te worden verkend. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur of culinaire ontdekkingen, Macedonië biedt een diverse en boeiende reiservaring. Ontdek de oude stad Ohrid, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en bewonder de goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur, kerken en kloosters. Skopje, de hoofdstad, biedt een boeiende mix van oude en nieuwe stijlen, met standbeelden, bruggen en gebouwen die de rijke geschiedenis van het land weerspiegelen.

Prachtige natuur


Macedonië wordt omgeven door bergen, meren en nationale parken. Het Meer van Ohrid, een van de oudste en diepste meren van Europa, is een oase van rust en schoonheid.