U bevindt zich hier HomeMagic over Disney

Magic over Disney

Boek nu dit unieke 3-daagse arrangement vanaf 175 euro p.p.!

Beleef de magie van de 30e verjaardag van Disneyland® Paris tijdens dit 3-daagse arrangement met verblijf in één van de Disney® Hotels of op Disney Davy Crockett Ranch en sluit de dag sensationeel af met Magic over Disney, een spectaculaire geluid- en lichtshow die Disneyland Paris op 7 en 9 november 2022 en 19, 23 en 25 januari 2023 verlicht.

Het arrangement wordt op 5 verschillende aankomstdata aangeboden: 6 en 8 november 2022 en 18, 22 en 24 januari 2023. Let op! Het Magic over Disney arrangement op 6 of 8 november kun je nog boeken t/m 25 september aanstaande. Wacht dus niet te lang en wees er snel bij. Vol = vol!!

Wil je met meer dan 4 personen of 2 kamers of meer boeken? Dan kan je helaas niet online boeken. Neem telefonisch contact met ons op: 0547 28 44 88, dan helpen wij je verder!

Het Magic over Disney arrangement bestaat uit:

2 nachten in een Disney® Hotel of in een blokhut op Disney Davy Crockett Ranch
Ontbijtbuffet in je Disney Hotel of ontbijtpakket bij Disney Davy Crockett Ranch
3 dagen onbeperkt toegang tot het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park
Speciale Magic over Disney avondshow in Disneyland Paris
Extra magic time: 's ochtends mogen gasten van de Disney Hotels en Disney Davy Crockett Ranch eerder de Disney Parken in
Gratis parkeren
Hotels op loopafstand van de Disney Parken (m.u.v. Disney Davy Crockett Ranch)
Gratis shuttlebus naar de Disney Parken (m.u.v. Disney Davy Crockett Ranch)

Of dit nu je eerste bezoek is of je 30e, dit is het perfecte moment om de nieuwe avondshow Magic over Disney te ontdekken. Boek nu dit 3-daagse arrangement en geniet samen met familie of vrienden van de magie van Disneyland Paris!

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd afhankelijk van de ontwikkeling van de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van de Franse overheid. Disneyland Paris is niet aansprakelijk voor de gevolgen hiervan op jouw verblijf of bezoek.
Lees meer