arrow_drop_up
ACTIE
Oad Zekerheidspakket
✔️ Kosteloos annuleren & omboeken
✔️ Geen aanbetaling
✔️ € 50,- korting per boeking
lees meer over de actie >
Geldig op alle boekingen gemaakt t/m 31 januari1
Terug naar reizen | HomeOost-EuropaRondreis Grand Tour Balkan
Reisnummer: BROE05
va. 1649,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum 27 september 2021
today27 september 2021
(19 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Rondreis Grand Tour Balkan
Oost-Europa
 Gehele reis o.l.v. Oad reisleiding
 Vele stadswandelingen o.l.v. lokale gidsen
 Verblijf in uitstekende 3 of 4–sterrenhotels

Rondreis Grand Tour Balkan

Tijdens deze speciale reis bezoeken we maar liefst acht Balkan landen met een unieke geschiedenis en vol verhalen. Behalve de vele hoogtepunten heeft u ook de keuze om van tijd tot tijd heerlijk rustig aan te doen aan het meer van Ohrid of de Adriatische Zee. De Balkan is een grote mozaïek die alleen van dichtbij echt begrepen kan worden! Deze reis is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Tijdens deze reis zullen we diverse landen van de Balkan bezoeken met hun hoogtepunten. We... zullen in Servië en in Bulgarije langs de belangrijkste steden gaan; Belgrado en Sofia, in Macedonië naast de hoofdstad Skopje (de geboorte stad van moeder Theresa) bezoeken we ook het prachtige Meer van Ohrid. In Montenegro genieten we van de schoonheden van de stad Kotor, beschermd door UNESCO. In Bosnië en Herzegovina zien we het beroemde stadje Mostar bezoeken met de befaamde brug. De gehele reis zult u genieten van de indrukwekkende geschiedenis en geweldige verhalen die deze geweldige regio te bieden heeft!Lees meer over Rondreis Grand Tour Balkan

Waarom de rondreis Grand Tour Balkan bij Oad boeken?

Op alle data reist u in een kleine groep van maximaal 34 personen
Bij Oad verblijft u in uitstekende drie- of viersterrenhotels die veelal dicht bij de stadscentra liggen.
Vanaf de eerste tot en met de laatste dag wordt de reis begeleid door een Nederlandssprekende Oad reisleider
Bezoek aan o.a.; Belgrado, Sofia, magnifiek Rila Klooster, het meer van Ohrid,
Bezoek aan o.a.; Tirana, de prachtige bergen rondom Cetinj en Lovcen, Dubrovnik en Sarajevo
Inclusief een rondleiding o.l....v. professionele lokale gids in Belgrado, Skopje, Tirana, Kruje, Kotor & Perast en Sarajevo
Inclusief diner in lokaal restaurant aan meer van Ohrid
Inclusief boottocht naar het bijzondere eilandje Gospa od Skrpjela
U krijgt twee kopjes koffie/thee per persoon bij vertrek uit Zeddam
Inclusief toeristenbelasting, ter plaatse hoeft u hier niet meer aan te denken
Inclusief een goed 3-gangen afscheidsdiner in Zeddam
Van elke gereden kilometer tijdens deze reis wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd
Perfect uitgebalanceerd excursieprogramma met alle hoogtepunten van de Balkan

Lees meer over Rondreis Grand Tour Balkan

Hoogtepunten

Hoofdstad van het vroegere Joegoslavië; Belgrado
Prachtig Klooster van Rila
Bijzondere stad Skopje
Schitterend meer van Ohrid
Kolossaal Skanderbergplein in Tirana
Cetinje en Lovcen in Montenegro
Imposante baai van Kotor
Beroemde brug van Mostar
Sarajevo, belangrijke stad in de Balkan

Dagprogramma

location_onHeenreis
Na de koffie in Zeddam zetten we koers naar Zuid-Duitsland, waar we dineren en overnachten.

location_onNaar Hongarije
Vanuit Zuid-Duitsland rijden we via Oostenrijk naar de omgeving van Budapest waar we overnachten.

location_onNaar Belgrado
Na het ontbijt rijden we door het zuiden van Hongarije en gaan bij Szeged de grens met Servië over. En rijden door het noorden van Servië naar Belgrado, waar we dineren en overnachten.

location_onBelgrado, Sofia
We starten de ochtend met een stadsrondrit
door Belgrado met een lokale gids. Aansluitend
rijden we via Nis, waar we een korte stop maken,
door naar Sofia in Bulgarije.

location_onSofia
We besteden de hele dag in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Al eeuwenlang is de stad strategisch gelegen tussen steden als Belgrado, Istanboel en Boekarest, er zijn dan ook vele invloeden te bespeuren. We maken een wandeling door Sofia en zien bezienswaardigheden als o.a. de Alexander Nevski Kathedraal, de Sveti Nedelja kerk en de heilige Petka Samardzhiiska kerk.

location_onRilaklooster, Skopje
Na het ontbijt gaat onze tocht verder naar het prachtige Klooster van Rila. Dit is het grootste klooster van de hele Balkan en is werkelijk schitterend gelegen in het Rila gebergte. Het interieur van het klooster is prachtig bekleed met vele fresco’s van Bijbelse taferelen. In de loop van de middag rijden we via Blagoevgrad richting Macedonië naar de hoofdstad Skopje, waar we overnachten.

location_onSkopje, Ohrid
Vanochtend brengen we een bezoek aan de belangrijkste cultureel historische bezienswaardigheden van Skopje o.l.v. een lokale gids. Skopje is een bijzondere stad met vele moskeeën, de gezellige oude bazaar en het oude treinstation dat in 1963 getroffen is door een aardbeving en nu dienst doet als museum; het monument ter nagedachtenis van moeder Theresa (geboren in Skopje). Vanmiddag rijden we naar het meer van Ohrid waar we heerlijk aan het meer dineren. We verblijven hier drie nachten.

location_onVrije dag, optioneel bezoek Ohrid
Vandaag is de keuze aan u. Of u blijft lekker in het hotel aan het meer van Ohrid. Of u gaat mee op excursie naar Ohrid, gelegen aan het 287 meter diepe meer van Ohrid (optioneel, kosten ca. €20,- p.p., bij boeking opgeven). We bezoeken Ohrid o.l.v. een lokale gids. ‘Museumstad’ Ohrid is een culturele schatkist en wordt vaak ‘het Jeruzalem van de Balkan’ genoemd en is door UNESCO ook erkend als werelderfgoed. We bezoeken de belangrijkste kerken en de iconengalerij met zijn bekende Byzantijnse iconen. We dineren en overnachten in ons hotel nabij Ohrid.

location_onVrije dag, optioneel boottocht
Ook vandaag heeft u de keuze tussen een vrije dag of mooie excursie (optioneel, kosten ca. €35,- p.p., bij boeking opgeven). Na het ontbijt kunt u mee op een boottocht naar het klooster van St. Naum, één van de aantrekkelijkste locaties in de regio. Vervolgens maken we een roeiboottocht langs de bronnen van de rivier Zwarte Drim. Vanavond dineren we in ons hotel.

location_onNaar Tirana,
Vanochtend rijden we langs het meer van Ohrid en passeren de grens met Albanië. Via Elbasan rijden we door naar de Albanese hoofdstad Tirana. Tirana werd in 1920 de hoofdstad van het land. In dat jaar was het nog maar een klein plaatsje, dat middels een compromis tussen het noorden en het zuiden van Albanië de hoofdstad mocht worden. In de loop van de 20e eeuw heeft Tirana ooit veel grotere plaatsen als Shkodër, Durrës en Korcë overvleugeld en is de stad in vrijwel alle opzichten de belangrijkste van het land geworden. We maken een stadswandeling o.l.v. lokale gids en zien onder andere het kolossale Skanderbegplein, genoemd naar de nationale held Skanderbeg, met het parlementsgebouw en andere regeringsgebouwen. We dineren en overnachten in ons hotel in Tirana.

location_onKruje, Montenegro
Na het ontbijt rijden we naar Kruje. Deze kleine stad is hoog in de bergen gelegen stond ooit onder leiding van de nationale held Skanderbeg. We bezoeken het fort van Kruje. Na het bezoek rijden we verder naar de kustplaats Budva, waar we vier nachten verblijven.

location_onVrije dag, optioneel Cetinje & Lovcen
Vandaag heeft u de keus om lekker aan zee te verblijven, of mee te gaan op excursie (optioneel, kosten ca. €42,- p.p., bij boeking opgeven). We brengen een bezoek aan Cetinje en het Lovcen gebergte. Cetinje was in de 19e eeuw de hoofdstad van het onafhankelijke Montenegro en herbergt het paleis waar Koning Nikola eens verbleef. We vervolgen de dag in het Nationaal Park Lovcen en rijden naar het Mausoleum van Peter II Petrovic-Njegos, vanwaar we werkelijk een schitterend uitzicht hebben.

location_onKotor, Perast
Vanochtend bezoeken we o.l.v een lokale gids de schitterende stad Kotor, gelegen aan aan de gelijknamige baai. We wandelen door de nauwe schaduwrijke straatjes en zien de belangrijkste cultuurmonumenten. De stad is aan drie zijden omgeven door stadsmuren van tien meter dik en vijftien tot twintig meter hoog. Na de lunch bezoeken we het geweldig gelegen stadje Perast en gaan met een veerpontje naar het eiland met haar kerkje Gospa od Skrpelja.

location_onVrije dag, optioneel Dubrovnik
Vandaag heeft u ter vrije besteding, of u gaat mee op excursie naar Dubrovnik (optioneel, kosten ca. €20 p.p., bij boeking opgeven). Dubrovnik is omwille van haar prachtige oude stad met haar stadsmuur de grootste toeristische magneet van de Zuid-Dalmatische kust. Onder leiding van een lokale gids ziet u de mooiste plekjes van deze bijzonder mooie stad.

location_onMostar, Sarajevo
Vandaag rijden we via Trebinje, gelegen in het zuidoosten van Bosnië en Herzegovina, naar Mostar waar we de oude stad van Mostar zien. Mostar is bekend vanwege de wereldberoemde oude brug, beschermd door UNESCO. Ook krijgt u de tijd om door de smalle karakteristieke straatjes van de oude stad te lopen. In de middag rijden we naar de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina; Sarajevo. Hier verblijven we twee nachten.

location_onSarajevo
Vandaag staat een uitgebreid stadsbezoek aan Sarajevo o.l.v. een lokale gids op het programma. Na het ontbijt trekken we de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina in, Sarajevo is één van de belangrijkste steden van de Balkan. De stad werd in 1461 gesticht door de Ottomanen en in 1914 speelde de stad een belangrijke rol in de wereldgeschiedenis, de moord op aartshertog Frans Ferdinand werd hier gepleegd en luidde de Eerste Wereldoorlog in. Zeventig jaar later was de aandacht van de wereld wederom gericht op Sarajevo, maar nu vanwege een meer eervolle reden: in 1984 werden de Olympische Winterspelen hier gehouden. Tussen 1992 en 1995, tijdens de Bosnische oorlog, werd Sarajevo zwaar gebombardeerd en heeft weer de wereldaandacht gekregen. Sarajevo is een uiterst interessante stad om te bezoeken.

location_onJajce, Zagreb
Vanochtend rijden we naar Jajce, hier kunt u een bezoek brengen aan de watervallen en de plek waar Tito in 1943 het Tweede Joegoslavië gesticht heeft. De 17 meter hoge waterval is dé bezienswaardigheid van de stad en geeft een fotogenieke aanblik op het plaastje. Toch is het oude centrum van de stad en de middeleeuwse burcht die boven het stadje uittorent ook absoluut een bezoek waard. Laat in de middag komen we aan in de omgeving van Zagreb, waar we overnachten.

location_onnaar Zuid-Duitsland
Vanuit Zagreb rijden we naar Zuid-Duitsland voor een overnachting.

location_onTerugreis
Vandaag komt een einde aan deze prachtige reis. We rijden naar Zeddam waar het afscheidsdiner voor u klaar staat.

Accommodatie(s)

U verblijft in goede middenklasse hotels, de meeste met lift. Uw kamer beschikt over een badkamer met bad of douche en toilet. Eventueel genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotel Prag ****

Vanuit het hotel loopt u zo de historische binnenstad van Belgrado in, waar u tal van monumenten en museums vind.

Lees meer
Hotel Sveta Sofia ****

Het Sveta Sofia Hotel ligt op slechts vijf minuten lopen van de binnenstad van Sofia en aan de verkeersvrije winkelstraat Pirotska. In de omgeving van het hotel bevinden zich vele gezellige restaurants en bars.

Lees meer
Hotel Karpos ****

Op slechts twee kilometer van het centrum van Skopje ligt Hotel Karpos. Op tien minuten lopen bevindt zich een modern winkelcentrum.

Lees meer
Hotel Metropol ****

Het hotel is prachtig gelegen aan het meer van Ohrid. Het hotel ligt tevens direct aan het strand en het centrum van de stad ligt op ca. 7 kilometer.

Lees meer
Hotel Doro City ****

Het Doro City Hotel bevindt zich op korte afstand van de historische binnenstad Tirana. Dit kan te voet, maar u kunt ook de bus nemen die nabij de deur van het hotel stopt. De stad beschikt over meerdere parken, die uitermate geschikt zijn voor een ...

Lees meer
Hotel Palas ****

Hotel Palas ligt direct aan het zandstrand. Het is één van de beste beoordeelde hotel is Montenegro, mede dankzij de uitstekende ligging en goede service.

Lees meer
Hotel Palmon Bay Hotel & Spa ****

Het luxueuze Hotel Palmon Bay Hotel & Spa ligt in het dorpje Igalo, prachtig gelegen aan de baai van Kotor. Zelfs de lokale bewoners in Montenegro brengen graag hun vakantie door in dit hotel! In de omgeving vind u verschillende viskraampjes en loka...

Lees meer
Hotel City, Mostar ****

Het City Hotel in Mostar ligt in een woonwijk net buiten de oude binnenstad. Het centrum is makkelijk te bereiken, aangezien er zo goed als voor de deur een bus stopt en op één kilometer een treinstation ligt. Verder vind u in hetzelfde pand als het...

Lees meer
Hotel Hercegovina, Sarajevo ****

Net buiten Sarajevo, gelegen in een park middenin een groene omgeving, ligt het Hotel Hercegovina. Het hotel ligt tevens aan de rand van het Nationaal Park Vrelo Bosne, een prachtig groen natuurreservaat.

Lees meer
Hotel Laguna ***

Hotel Laguna ligt net buiten het stadscentrum Zagreb. Het hotel is een perfecte uitvalbasis om de stad te verkennen en 's avonds te ontspannen.

Lees meer
sluiten
sluiten
Hotel Prag ****
sluiten
Belgrado - Hotel Prag **** - vooraanzicht
Belgrado - Hotel Prag **** - lobby
Belgrado - Hotel Prag **** - restaurant
Belgrado - Hotel Prag **** - voorbeeldkamer
Belgrado - Hotel Prag **** - terras
Belgrado - Hotel Prag **** - dakterras
Belgrado - Hotel Prag **** - voorbeeldkamer
Belgrado - Hotel Prag **** - voorbeeld badkamer

Ligging

Vanuit het hotel loopt u zo de historische binnenstad van Belgrado in, waar u tal van monumenten en museums vind.

Faciliteiten

• Bar
• Restaurant
• Receptie
• Gratis wifi
• Lift

Kamer

Uw kamer is voorzien van een flatscreen-tv, minibar, airconditioning en een kluisje om uw waardevolle spullen in te bewaren. Alle kamers zijn geluidsdicht en bieden comfortabele bedden voor een goede nachtrust. De badkamer beschikt over een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Sveta Sofia ****
sluiten
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - vooraanzicht
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - vooraanzicht
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - lobby
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - receptie
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - lounge
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - voorbeeldkamer
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - voorbeeldkamer
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - voorbeeldkamer
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - restaurant
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - restaurant
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - voorbeeldkamer

Ligging

Het Sveta Sofia Hotel ligt op slechts vijf minuten lopen van de binnenstad van Sofia en aan de verkeersvrije winkelstraat Pirotska. In de omgeving van het hotel bevinden zich vele gezellige restaurants en bars.

Faciliteiten

• Fitnessruimte
• Sauna (€)
• Restaurant
• Receptie
• Lounge

Kamer

In uw ruimte kamer vind u een flatscreen-tv, minibar en airconditioning. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger. U kunt tevens gratis gebruik maken van de wifi van het hotel.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Karpos ****
sluiten
Skopje - Hotel Karpos **** - vooraanzicht
Skopje - Hotel Karpos **** - receptie
Skopje - Hotel Karpos **** - restaurant
Skopje - Hotel Karpos **** - voorbeeldkamer
Skopje - Hotel Karpos **** - fitnessruimte
Skopje - Hotel Karpos **** - voorbeeldkamer
Skopje - Hotel Karpos **** - voorbeeld badkamer
Skopje - Hotel Karpos **** - voorbeeldkamer

Ligging

Op slechts twee kilometer van het centrum van Skopje ligt Hotel Karpos. Op tien minuten lopen bevindt zich een modern winkelcentrum.

Faciliteiten

• Gratis wifi
• Sauna
• Fitnesscentrum
• 24-Uursreceptie

Kamer

Uw kamer beschikt over een minibar, flatscreen-tv, kluisje en airconditioning. De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Metropol ****
sluiten
Ohrid - Hotel Metropol **** - aanzicht
Ohrid - Hotel Metropol **** - aanzicht
Ohrid - Hotel Metropol **** - terras
Ohrid - Hotel Metropol **** - receptie
Ohrid - Hotel Metropol **** - receptie
Ohrid - Hotel Metropol **** - restaurant
Ohrid - Hotel Metropol **** - restaurant
Ohrid - Hotel Metropol **** - lounge
Ohrid - Hotel Metropol **** - zwembad
Ohrid - Hotel Metropol **** - voorbeeldkamer
Ohrid - Hotel Metropol **** - voorbeeldkamer
Ohrid - Hotel Metropol **** - zwembad
Ohrid - Hotel Metropol **** - voorbeeldkamer
Ohrid - Hotel Metropol **** - terras
Ohrid - Hotel Metropol **** - zwembad

Ligging

Het hotel is prachtig gelegen aan het meer van Ohrid. Het hotel ligt tevens direct aan het strand en het centrum van de stad ligt op ca. 7 kilometer.

Faciliteiten

Hotel Metropol maakt onderdeel uit van het "Metropol Lake Resort" bestaande uit drie hotels: Hotel Metropol, Hotel Bellevue en Hotel Tourist. U kunt van alle faciliteiten van de drie hotels gebruik maken.

• receptie
• wifi
• bar
• restaurant
• lift
• tuin
• zwembad met ligbedden
• buitenbar
• tennisbanen (€)
• sauna (€)

Kamer

de verzorgde kamer is voorzien van telefoon, tv, airconditioning, minibar en een badkamer met douche, toilet en föhn. Balkon met zitje.

Extra informatie

• uitgebreid ontbijtbuffet
• uitstekend dinerbuffet

Hotel Doro City ****
sluiten
Tirana - Hotel Doro City **** - vooraanzicht
Tirana - Hotel Doro City **** - vooraanzicht
Tirana - Hotel Doro City **** - receptie
Tirana - Hotel Doro City **** - bar
Tirana - Hotel Doro City **** - voorbeeldkamer
Tirana - Hotel Doro City **** - lounge
Tirana - Hotel Doro City **** - voorbeeld badkamer
Tirana - Hotel Doro City **** - voorbeeldkamer
Tirana - Hotel Doro City **** - restaurant
Tirana - Hotel Doro City **** - bar
Tirana - Hotel Doro City **** - voorbeeldkamer

Ligging

Het Doro City Hotel bevindt zich op korte afstand van de historische binnenstad Tirana. Dit kan te voet, maar u kunt ook de bus nemen die nabij de deur van het hotel stopt. De stad beschikt over meerdere parken, die uitermate geschikt zijn voor een wandeling.

Faciliteiten

• Souvenirwinkel
• Restaurant
• Receptie
• Gratis wifi
• Lift

Kamer

Uw luxe en ruime kamer is van alle gemakken voorzien. U vindt er een minibar, flatscreen-tv, airconditioning en een telefoon, waarmee de receptie te bereiken is. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Palas ****
sluiten
Petrovac - Hotel Palas **** - terras
Petrovac - Hotel Palas **** - zwembad
Petrovac - Hotel Palas **** - wellnesscentrum
Petrovac - Hotel Palas **** - voorbeeldkamer
Petrovac - Hotel Palas **** - tuin
Petrovac - Hotel Palas **** - binnenzwembad
Petrovac - Hotel Palas **** - terras
Petrovac - Hotel Palas **** - receptie
Petrovac - Hotel Palas **** - terras
Petrovac - Hotel Palas **** - voorbeeld badkamer

Ligging

Hotel Palas ligt direct aan het zandstrand. Het is één van de beste beoordeelde hotel is Montenegro, mede dankzij de uitstekende ligging en goede service.

Faciliteiten

• Spa
• Sauna
• Zwembad
• Hot tub
• Terras
• Receptie
• Wifi

Kamer

Uw kamer beschikt over een balkon, apart zitgedeelte en een flatscreen-tv. Alle kamers hebben airconditioning en een telefoon waar de receptie mee gebeld kan worden. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Palmon Bay Hotel & Spa ****
sluiten
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - vooraanzicht
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - zwembad
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - terras
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - voorbeeldkamer
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - restaurant
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - binnenzwembad
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - jacuzzi
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - tuin
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - wellnesscentrum
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - sauna
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - hot tub
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - zwembad
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - voorbeeldkamer
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - balkon
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - voorbeeld badkamer

Ligging

Het luxueuze Hotel Palmon Bay Hotel & Spa ligt in het dorpje Igalo, prachtig gelegen aan de baai van Kotor. Zelfs de lokale bewoners in Montenegro brengen graag hun vakantie door in dit hotel! In de omgeving vind u verschillende viskraampjes en lokale winkeltjes waar je goedkoop een overheerlijk visje kunt eten!

Faciliteiten

• Restaurant & bar
• Spa- en wellnesscentrum
• Zwembad en hot tub
• Receptie
• Gratis wifi
• Lift

Kamer

Uw kamer is voorzien van een flatscreen-tv, minibar kluisje en telefoon. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de baai van Kotor. Uw badkamer is voorzien van bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel City, Mostar ****
sluiten
Mostar - Hotel City **** - receptie
Mostar - Hotel City **** - lounge
Mostar - Hotel City **** - restaurant
Mostar - Hotel City **** - voorbeeldkamer
Mostar - Hotel City **** - lobby
Mostar - Hotel City **** - lift
Mostar - Hotel City **** - lounge
Mostar - Hotel City **** - voorbeeldkamer
Mostar - Hotel City **** - voorbeeldkamer
Mostar - Hotel City **** - voorbeeld badkamer

Ligging

Het City Hotel in Mostar ligt in een woonwijk net buiten de oude binnenstad. Het centrum is makkelijk te bereiken, aangezien er zo goed als voor de deur een bus stopt en op één kilometer een treinstation ligt. Verder vind u in hetzelfde pand als het hotel diverse winkels, bars en een restaurant.

Faciliteiten

• 24-uursreceptie
• Restaurant
• Fitnessruimte

Kamer

Uw kamer beschikt over een flatscreen-tv, airconditioning, minibar en kluis. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Hercegovina, Sarajevo ****
sluiten
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - hotelaanzicht
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - vooraanzicht
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - tuin
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - restaurant
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - voorbeeldkamer
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - lounge
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - restaurant
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - badkamer
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - voorbeeldkamer
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - receptie

Ligging

Net buiten Sarajevo, gelegen in een park middenin een groene omgeving, ligt het Hotel Hercegovina. Het hotel ligt tevens aan de rand van het Nationaal Park Vrelo Bosne, een prachtig groen natuurreservaat.

Faciliteiten

• 24-uursreceptie
• Restaurant
• Terras
• Bar
• Lift
• Gratis wifi

Kamer

Uw kamer beschikt over een minibar, flatscreen-tv, airconditioning en een kluisje om uw waardevolle in op te slaan. U kunt hier ook gratis verbinding maken met het gratis wifinetwerk van het hotel. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Laguna ***
sluiten
Zagreb - Hotel Laguna *** - vooraanzicht
Zagreb - Hotel Laguna *** - lounge
Zagreb - Hotel Laguna *** - hotelaanzicht
Zagreb - Hotel Laguna *** - voorbeeldkamer
Zagreb - Hotel Laguna *** - voorbeeldkamer
Zagreb - Hotel Laguna *** - voorbeeldkamer
Zagreb - Hotel Laguna *** - voorbeeldkamer

Ligging

Hotel Laguna ligt net buiten het stadscentrum Zagreb. Het hotel is een perfecte uitvalbasis om de stad te verkennen en 's avonds te ontspannen.

Faciliteiten

• Souvenirwinkel
• Restaurant
• Receptie
• Gratis wifi

Kamer

Uw kamer beschikt over een zeer comfortabel en zacht bed. Het biedt een flatscreen-tv, minibar, airconditioning een telefoon waarmee u de receptie kunt bereiken. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+127foto's

Businformatie

Algemeen

Excellent bus
Een aantal reizen bieden we aan met de zogenoemde Excellent bus. Een vakantie met deze luxe bus is een geweldige ervaring. En zoals een van onze reizigers deze bus eens omschreef: ‘Dit is een vijfsterrenhotel op wielen’.
Het uitzonderlijke comfort van de Excellent bus
• een kleiner reisgezelschap (max. 34 personen)
• veel beenruimte
• groot zitcomfort door verstelbare leren fauteuils
• de bus is voorzien van airconditioning
• stroomvoorziening middels USB-poort op iedere plek

Toon meer businformatie
Oad Excellent bus

Algemeen

Kenmerken Comfort Class Bus:
• zitplaatsen met onderlinge afstand van 85 cm
• comfortabele stoelen met luxe bekleding
• ruim verstelbare rugleuning en voetsteun
• uitklapbare tafeltjes met bekerhouder
• airco en warmteregeling
• persoonlijke leeslampjes met LED-verlichting
• toilet

Toon meer businformatie

Opstapplaatsen

U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden om uw vakantie ontspannen te beginnen.
Per Oad servicelijn
Onze servicelijnbus brengt u gratis vanaf één van de opstapplaatsen naar ons overstappunt in Zeddam. Hieronder vindt u een overzicht van opstapplaatsen die u bij deze reis kunt kiezen.

Oad Taxi Service Direct
U wordt vanaf uw huisadres naar ons overstappunt Zeddam gebracht. Afhankelijk van de route en planning, is het mogelijk dat uw rit gecombineerd wordt (beperkt tot 3 adressen en maximale extra reistijd van één uur).

Met eigen auto naar overstappunt Zeddam
(Kildersweg 19, 7038 EH Zeddam). Parkeerkosten € 15,- voor de gehele reisduur. U dient tussen 09:00 en 09:15 uur bij het overstappunt aanwezig te zijn.

Voorovernachting in Hotel Restaurant Ruimzicht (Zeddam)
U kunt een overnachting met ontbijt al va. € 79,50 per kamer reserveren. Klik hier voor meer info >

Hoe laat vertrekt de bus vanaf het overstappunt?
Tussen 9.30 uur en 10.00 uur vertrekken de bussen richting uw vakantiebestemming.
Lees meer
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

GroningenStation NS, Stationspleinca. 05.05 uur
HoogezandKlokkentoren Damkerk, parkeerplaats, M Veningastraatca. 04.45 uur
WinschotenStation NS,ca. 04.45 uur
StadskanaalParkeerplaats Kwantum, Navolaan 46ca. 04.30 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

Leeuwarden Bushalte P+R Hemriksein, Drachtsterwegca. 05.00 uur
Drachten Busstation bij Van der Valk Hotel Drachten, Zonnedauwca. 05.30 uur
Heerenveen Mc Donalds, parkeerterrein Stadionweg 11ca. 06.00 uur
Joure Mc Donalds parkeerterrein, Sewei 4ca. 6.15 uur
Lemmer Mc Donalds parkeerterrein, Transveer 1ca. 06.30 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
Assen Carpool Assen Kloosterveen, Balkendwarsweg 3ca. 05.30 uur
Hoogeveen Uitgang Station NS, Stationsplein 1ca. 06.00 uur
Meppel Station NS, Stationsweg 70ca. 06.30 uur
Emmen Station NS, Stationspleinca. 05.00 uur
Coevorden Station NS, ca. 05.20 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


EmmeloordTankstation, Het Hooiveld 1ca. 06.45 uur
Almere Sporthal Indische buurt, Ambonstraatca. 06.20 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
ZwolleP+R Hanzelaan/achterzijde Station NSca. 07.00 uur
HardenbergMc Donalds parkeerterrein, Stelling 2ca. 05.40 uur
DedemsvaartBusstation Hoofdvaart 51,ca.06.00 uur
OmmenBushalte, Marktca. 06.25 uur
RaalteStation NS/ P+R, Stationspleinca. 06.50 uur
HoltenAC Holten/La Place Langestraat 22 ca. 07.00 uur
Deventer/ColmschatePiet van Donkplein / busparkeerplaats bij de Mc Donaldsca. 07.20 uur
AlmeloOad Halte/Carpoolplaats HR Holstlaan,ca. 06.10 uur
Hengelo (ov)Shell Platinastraat 2, zijkantca. 06.30 uur
EnschedeStation NS, Kennisparkca. 06.50 uur
HaaksbergenBusstation Zeedijk,ca. 07.15 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijdApeldoorn A50 afrit 24, Carpoolplaats Landgoedlaan ca. 07.45 uur
Heerde/Epe Transferium Horsthoek, Eperwegca. 07.25 uur
Zutphen GAMMA, Pollaan 50Fca. 07.45 uur
Groenlo Busstation Brandemate/Halte G, Parallelwegca. 07.35 uur
Lichtenvoorde Parkeerplaats achter carpoolplaats, Richterslaanca. 07.50 uur
Doetinchem Busstation bij Station NS, Ambachtstraatca. 08.15 uur
Nijmegen/Wijchen Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985ca. 07.30 uur
Barneveld Brandweer, Nijkerkerweg 119ca. 07.30 uur
Zeddam Hotel/Restaurant Ruimzicht, Kilderseweg 19ca. 08.30 uur
Tiel Station NS Tiel, Stationsplein 1ca. 07.15 uur
Arnhem-Zuid Parkeerplaats ingang Rijnhal, Olympus 1ca. 07.55 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


Bergen op ZoomVoor CBR, Kervel 100ca. 05.40 uur
RoosendaalMc Donalds, Takspui 2ca. 05.15 uur
Breda/PrinsenbeekInt. bushalte Parkeerterrein Elleboogca. 05.35 uur
TilburgZwembad Stappegoor, Stappegoorweg 1ca. 06.05 uur
Den BoschHalte ingang Transferium, Pettelaarparkca. 06.35 uur
OssParkeerplaats van de Vondellaan thv da Costastraat,ca. 07.00 uur
EindhovenP+R Meerhoven/Transferium, Sliffertsestraat 304ca. 06.05 uur
HelmondMc Donalds, zijde Deltawegca. 06.40 uur
UdenVan der Valk hotel Uden, Rondweg 2ca. 07.15 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

WoerdenTexaco Woerden Oost, Europabaan 1ca. 07.00 uur
UtrechtBushalte/P+R Westraven, Griffioenlaan 1ca. 07.10 uur
VeenendaalNS Station Veenendaal de Klomp, Dokter Hoolboomwegca. 07.45 uur
AmersfoortDe Brand, bij hotel Campanileca. 07.10 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


AlkmaarMc Donalds parkeerterrein, Robijnstraat 2ca. 05.00 uur
BeverwijkIngang Bioscoop Stationsplein,ca. 05.30 uur
HaarlemP+R Woudplein, Station Spaarnwoudeca. 05.50 uur
AmstelveenBusstation Meander/achter Cultuurcentrum,ca. 06.30 uur
HoornMc Donalds, parkeerplaats Kleine Wijzend 1ca. 05.00 uur
HoofddorpMcDonalds Hoofddorp, Vuursteen 5 ca. 06.10 uur
ZaandamStation NS Kogerveld, Veldbloemenwegca. 05.25 uur
AmsterdamNS Station Sloterdijk P+R (tourbushalte Piarcoplein),ca. 05.40 uur
Hilversum/EemnesMotel de Witte Bergen, Rijksweg 2aca. 06.45 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

SassenheimStation NS/P+R Stationsplein,ca. 05.00 uur
LeiderdorpMc Donalds, Persant Snoepweg 10ca. 05.20 uur
Den HaagTouringcar halte Prinsessegrachtca. 05.50 uur
ZoetermeerMc Donalds parkeerterrein, Zilverstraat 2ca. 06.15 uur
GoudaNS Station, nieuwe zijde Bloemendaal, Burg.Jamesplein 2ca. 06.35 uur
DelftIKEA, O Palmestraat 1 bij bushalteca. 05.00 uur
MaassluisStation Maassluis, Stationsweg 7ca. 05.25 uur
VlaardingenStation NS-Oost, Burgemeester van Lierpleinca. 05.40 uur
Rotterdam CapelsebrugRijckevorselplein voor Metrostation,ca. 06.00 uur
Rotterdam/ZuidTourbushalte, Zuidpleinca. 05.35 uur
Papendrechtparkeerstrook Westkil, Parkwegca. 06.20 uur
GorinchemParking voor Caribabad, eerste parkeerplaats Bataafsekadeca. 06.40 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijdMiddelburg Mc Donalds, Parkeerplaats Bosschaartweg 1ca. 04.45 uur
Goes Station NS, ca. 05.15 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
Weert Station NS ca. 05.30 uur

Reisinfo

Inclusief

checkrondreis per Comfort Class bus o.l.v. chauffeur
checktwee koppen koffie/thee per persoon bij vertrek
checkNederlandssprekende Oad reisleiding tijdens de gehele reis
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag.
checklokale professionele gidsen in Belgrado, Skopje, Tirana, Kruje, Kotor & Perast en Sarajevo
checkdiner in lokaal restaurant aan meer van Ohrid
checkboottocht Gospa od Skrpelja
checkgenoemde excursies
checkdriegangen-afscheidsdiner
checktoeristenbelasting
checkCO2-compensatie
checkservicelijnen via Zeddam

Nieuw bij Oad: CO2 compensatie inclusief, klik hier voor meer info

Exclusief

checklunches
checkentreegelden ca. € 20,- p.p.

Optioneel bij te boeken:
checkOad Taxi Service
checkannuleringsverzekering
checkreisverzekering
checkoptionele excursies, ter plaatse te voldoen

Extra Info

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart dat nog minimaal 6 maanden geldig is op het moment van terugkomst in Nederland.

Extra Info


Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Minimum aantal deelnemers

Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers van 25 personen. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd.

Mocht dit gebeuren dan wordt u altijd een alternatief aangeboden en ontvangt u tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit:
checkReisduur t/m 6 dagen: uiterlijk 8 dagen voor vertrek;
checkReisduur van 7 t/m 10 dagen: uiterlijk 14 dagen voor vertrek;
checkReisduur vanaf 11 dagen: uiterlijk 21 dagen voor vertrek.
De aanvangsdatum van uw groepsreis geldt altijd als uitgangspunt.