arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeOost-EuropaRondreis Grand Tour Balkan
Reisnummer: BROE05
va. 1579,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Rondreis Grand Tour Balkan
Oost-Europa
 Onder begeleiding van ervaren Oad reisleiding
 Vele stadswandelingen o.l.v. lokale gidsen
 Verblijf in uitstekende 3 of 4–sterren hotels

Rondreis Grand Tour Balkan

Tijdens deze speciale reis bezoeken we maar liefst acht Balkan landen met een unieke geschiedenis en vol verhalen. Behalve de vele hoogtepunten heeft u ook de keuze om van tijd tot tijd heerlijk rustig aan te doen aan het meer van Ohrid of de Adriatische Zee. De Balkan is een grote mozaïek die alleen van dichtbij echt begrepen kan worden! Deze reis is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Tijdens deze reis zullen we diverse landen van de Balkan bezoeken met hun hoogtepunten. We... zullen in Servië en in Bulgarije langs de belangrijkste steden gaan; Belgrado en Sofia, in Macedonië naast de hoofdstad Skopje (de geboorte stad van moeder Theresa) bezoeken we ook het prachtige Meer van Ohrid. In Montenegro genieten we van de schoonheden van de stad Kotor, beschermd door UNESCO. In Bosnië en Herzegovina zien we het beroemde stadje Mostar bezoeken met de befaamde brug. De gehele reis zult u genieten van de indrukwekkende geschiedenis en geweldige verhalen die deze geweldige regio te bieden heeft!Lees meer over Rondreis Grand Tour Balkan

Hoogtepunten

Hoofdstad van het vroegere Joegoslavië; Belgrado
Prachtig Klooster van Rila
Bijzondere stad Skopje
Schitterend meer van Ohrid
Kolossaal Skanderbergplein in Tirana
Cetinje en Lovcen in Montenegro
Imposante baai van Kotor
Beroemde brug van Mostar
Sarajevo, belangrijke stad in de Balkan

Dagprogramma

location_onHeenreis
Na de koffie in Zeddam zetten we koers naar Zuid-Duitsland, waar we dineren en overnachten.

location_onNaar Hongarije
Vanuit Zuid-Duitsland rijden we via Oostenrijk naar de omgeving van Budapest waar we overnachten.

location_onNaar Belgrado
Na het ontbijt rijden we door het zuiden van Hongarije en gaan bij Szeged de grens met Servië over. We brengen een kort bezoek aan Novi Sad; een strategisch gelegen plaats, tegenover het fort Petrovaradin, een belangrijk bruggenhoofd aan de overzijde van de rivier. Na het bezoek rijden we door naar Belgrado, waar we dineren en overnachten.

location_onBelgrado, Sofia
Vanochtend maken we een korte stadsrondrit met een lokale gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Belgrado. De stad ligt aan de monding van de rivieren Donau en Sava en is een moderne stad, net als alle andere wereldsteden, met een zeer eigen en aparte sfeer. Vervolgens rijden we door naar de Bulgaarse hoofdstad Sofia, waar we overnachten. Mocht er genoeg tijd zijn kunt u nog op eigen gelegenheid bijvoorbeeld een aantal kerkjes in het centrum bezoeken, zoals de Alexander Nevski Kathedraal, de daarbij gelegen oudste Orthodoxe kerk van Bulgarije, St. Sofia kerk en het Russische St. Nicolaaskerkje.

location_onRilaklooster, Skopje
Na het ontbijt gaat onze tocht verder naar het prachtige Klooster van Rila. Dit is het grootste klooster van de hele Balkan en is werkelijk schitterend gelegen in het Rila gebergte. In de loop van de middag rijden we via Blagoevgrad richting Macedonië naar de hoofdstad Skopje, waar we overnachten.

location_onSkopje, Ohrid
Vanochtend brengen we een bezoek aan de belangrijkste cultureel historische bezienswaardigheden van Skopje o.l.v. een lokale gids. Skopje is een bijzondere stad met vele moskeeën, de gezellige oude bazaar en het oude treinstation dat in 1963 getroffen is door een aardbeving en nu dienst doet als museum; het monument ter nagedachtenis van moeder Theresa (geboren in Skopje). Vanmiddag rijden we naar het meer van Ohrid waar we heerlijk aan het meer dineren. We verblijven hier drie nachten.

location_onVrije dag, optioneel bezoek Ohrid
Vandaag is de keuze aan u. Of u blijft lekker in het hotel aan het meer van Ohrid. Of u gaat mee op excursie naar Ohrid, gelegen aan het 287 meter diepe meer van Ohrid (optioneel, kosten ca. €20,- p.p.). We bezoeken Ohrid o.l.v. een lokale gids. ‘Museumstad’ Ohrid is een culturele schatkist en wordt vaak ‘het Jeruzalem van de Balkan’ genoemd en is door UNESCO ook erkend als werelderfgoed. We bezoeken de belangrijkste kerken en de iconengalerij met zijn bekende Byzantijnse iconen. We dineren en overnachten in ons hotel nabij Ohrid.

location_onVrije dag, optioneel boottocht
Ook vandaag heeft u de keuze tussen een vrije dag of mooie excursie (optioneel, kosten ca. €35,- p.p.). Na het ontbijt kunt u mee op een boottocht naar het klooster van St. Naum, één van de aantrekkelijkste locaties in de regio. Vervolgens maken we een roeiboottocht langs de bronnen van de rivier Zwarte Drim.
Vanavond dineren we in ons hotel.

location_onnaar Tirana,
Vanochtend rijden we langs het meer van Ohrid en passeren de grens met Albanië. Via Elbasan rijden we door naar de Albanese hoofdstad Tirana. Tirana werd in 1920 de hoofdstad van het land. In dat jaar was het nog maar een klein plaatsje, dat middels een compromis tussen het noorden en het zuiden van Albanië de hoofdstad mocht worden. In de loop van de 20e eeuw heeft Tirana ooit veel grotere plaatsen als Shkodër, Durrës en Korcë overvleugeld en is de stad in vrijwel alle opzichten de belangrijkste van het land geworden. We maken een stadswandeling o.l.v. lokale gids en zien onder andere het kolossale Skanderbegplein, genoemd naar de nationale held Skanderbeg, met het parlementsgebouw en andere regeringsgebouwen. We dineren en overnachten in ons hotel in Tirana.

location_onKruje
Na het ontbijt rijden we naar Kruje. Deze kleine stad is hoog in de bergen gelegen stond ooit onder leiding van de nationale held Skanderbeg. We bezoeken het fort van Kruje. Na het bezoek rijden we verder naar de kustplaats Budva, waar we twee nachten verblijven.

location_onVrije dag, optioneel Cetinje & Lovcen
Vandaag heeft u de keus om lekker aan zee te verblijven, of mee te gaan op excursie (optioneel, kosten ca. €20,- p.p.). We brengen een bezoek aan Cetinje en het Lovcen gebergte. Cetinje was in de 19e eeuw de hoofdstad van het onafhankelijke Montenegro en herbergt het paleis waar Koning Nikola eens verbleef. We vervolgen de dag in het Nationaal Park Lovcen en rijden naar het Mausoleum van Peter II Petrovic-Njegos, vanwaar we werkelijk een schitterend uitzicht hebben.

location_onKotor, Perast
Vanochtend bezoeken we o.l.v een lokale gids de schitterende stad Kotor, aan de gelijknamige baai en bezoeken de belangrijkste cultuurmonumenten. Na de lunch bezoeken we het geweldig gelegen stadje Perast en gaan met een veerpontje naar het eiland met haar kerkje Gospa od Skrpelja. Na het bezoek rijden we verder naar Igalo, waar we twee nachten verblijven.

location_onVrije dag, optioneel Dubrovnik
Vandaag heeft u ter vrije besteding, of u gaat mee op excursie naar Dubrovnik (optioneel, kosten ca. €20 p.p.). Dubrovnik is omwille van haar prachtige oude stad met haar stadsmuur de grootste toeristische magneet van de Zuid-Dalmatische kust.

location_onTrebinje, Mostar
Vandaag rijden we via Trebinje, gelegen in het zuidoosten van Bosnië en Herzegovina, naar Mostar. In de middag bezoeken we de oude stad van Mostar, bekend door haar wereldberoemde oude brug, beschermd door UNESCO. Ook krijgt u vrije tijd om door de smalle karakteristieke straatjes van de oude stad te lopen. We overnachten in Mostar.

location_onTunnel van Tito, Sarajevo
Op weg naar Sarajevo bezoeken we in het plaatsje Konjic de bijzondere Tunnel van Tito. Deze tunnel is in de tijd van het communisme gebouwd en is vrij recent gevonden. De tunnel is enorm groot en midden in de natuur verstopt. We verblijven twee nachten in Sarajevo.

location_onSarajevo
Vandaag bezoeken we de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina en tevens een van de belangrijkste steden van de Balkan. In 1914 speelde de stad een belangrijke rol in de wereldgeschiedenis, door de moord op aartshertog Frans Ferdinand die hier gepleegd werd en die WO I inleidde.

location_onJajce, Zagreb
Vanochtend rijden we al vroeg in de richting van Jajce, waar we een kort bezoek brengen aan de watervallen en de plek waar Tito in 1943 het Tweede Joegoslavië gesticht heeft. Laat in de middag komen we aan in de omgeving van Zagreb, waar we overnachten.

location_onnaar Zuid-Duitsland
Vanuit Zagreb rijden we naar Zuid-Duitsland voor een overnachting.

location_onTerugreis
Vandaag komt een einde aan deze prachtige reis. We rijden naar Zeddam waar het afscheidsdiner voor u klaar staat.

Accommodatie(s)

U verblijft in goede middenklasse hotels, de meeste met lift. Uw kamer beschikt over een badkamer met bad of douche en toilet. Eventueel genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotel Prag ****

Vanuit het hotel loopt u zo de historische binnenstad van Belgrado in, waar u tal van monumenten en museums vind.

Lees meer
Hotel Sveta Sofia ****

Het Sveta Sofia Hotel ligt op slechts vijf minuten lopen van de binnenstad van Sofia en aan de verkeersvrije winkelstraat Pirotska. In de omgeving van het hotel bevinden zich vele gezellige restaurants en bars.

Lees meer
Hotel Karpos ****

Op slechts twee kilometer van het centrum van Skopje ligt Hotel Karpos. Op tien minuten lopen bevindt zich een modern winkelcentrum.

Lees meer
Hotel Metropol ****

Het hotel is prachtig gelegen aan het meer van Ohrid. Het hotel ligt tevens direct aan het strand en het centrum van de stad ligt op ca. 7 kilometer.

Lees meer
Hotel Doro City ****

Het Doro City Hotel bevindt zich op korte afstand van de historische binnenstad Tirana. Dit kan te voet, maar u kunt ook de bus nemen die nabij de deur van het hotel stopt. De stad beschikt over meerdere parken, die uitermate geschikt zijn voor een ...

Lees meer
Hotel Palas ****

Hotel Palas ligt direct aan het zandstrand. Het is één van de beste beoordeelde hotel is Montenegro, mede dankzij de uitstekende ligging en goede service.

Lees meer
Hotel Palmon Bay Hotel & Spa ****

Het luxueuze Hotel Palmon Bay Hotel & Spa ligt in het dorpje Igalo, prachtig gelegen aan de baai van Kotor. Zelfs de lokale bewoners in Montenegro brengen graag hun vakantie door in dit hotel! In de omgeving vind u verschillende viskraampjes en loka...

Lees meer
Hotel City, Mostar ****

Het City Hotel in Mostar ligt in een woonwijk net buiten de oude binnenstad. Het centrum is makkelijk te bereiken, aangezien er zo goed als voor de deur een bus stopt en op één kilometer een treinstation ligt. Verder vind u in hetzelfde pand als het...

Lees meer
Hotel Hercegovina, Sarajevo ****

Net buiten Sarajevo, gelegen in een park middenin een groene omgeving, ligt het Hotel Hercegovina. Het hotel ligt tevens aan de rand van het Nationaal Park Vrelo Bosne, een prachtig groen natuurreservaat.

Lees meer
Hotel Laguna ***

Hotel Laguna ligt net buiten het stadscentrum Zagreb. Het hotel is een perfecte uitvalbasis om de stad te verkennen en 's avonds te ontspannen.

Lees meer
sluiten
sluiten
Hotel Prag ****
sluiten
Belgrado - Hotel Prag **** - vooraanzicht
Belgrado - Hotel Prag **** - lobby
Belgrado - Hotel Prag **** - restaurant
Belgrado - Hotel Prag **** - voorbeeldkamer
Belgrado - Hotel Prag **** - terras
Belgrado - Hotel Prag **** - dakterras
Belgrado - Hotel Prag **** - voorbeeldkamer
Belgrado - Hotel Prag **** - voorbeeld badkamer

Ligging

Vanuit het hotel loopt u zo de historische binnenstad van Belgrado in, waar u tal van monumenten en museums vind.

Faciliteiten

• Bar
• Restaurant
• Receptie
• Gratis wifi
• Lift

Kamer

Uw kamer is voorzien van een flatscreen-tv, minibar, airconditioning en een kluisje om uw waardevolle spullen in te bewaren. Alle kamers zijn geluidsdicht en bieden comfortabele bedden voor een goede nachtrust. De badkamer beschikt over een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Sveta Sofia ****
sluiten
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - vooraanzicht
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - vooraanzicht
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - lobby
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - receptie
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - lounge
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - voorbeeldkamer
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - voorbeeldkamer
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - voorbeeldkamer
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - restaurant
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - restaurant
Sofia - Hotel Sveta Sofia **** - voorbeeldkamer

Ligging

Het Sveta Sofia Hotel ligt op slechts vijf minuten lopen van de binnenstad van Sofia en aan de verkeersvrije winkelstraat Pirotska. In de omgeving van het hotel bevinden zich vele gezellige restaurants en bars.

Faciliteiten

• Fitnessruimte
• Sauna (€)
• Restaurant
• Receptie
• Lounge

Kamer

In uw ruimte kamer vind u een flatscreen-tv, minibar en airconditioning. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger. U kunt tevens gratis gebruik maken van de wifi van het hotel.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Karpos ****
sluiten
Skopje - Hotel Karpos **** - vooraanzicht
Skopje - Hotel Karpos **** - receptie
Skopje - Hotel Karpos **** - restaurant
Skopje - Hotel Karpos **** - voorbeeldkamer
Skopje - Hotel Karpos **** - fitnessruimte
Skopje - Hotel Karpos **** - voorbeeldkamer
Skopje - Hotel Karpos **** - voorbeeld badkamer
Skopje - Hotel Karpos **** - voorbeeldkamer

Ligging

Op slechts twee kilometer van het centrum van Skopje ligt Hotel Karpos. Op tien minuten lopen bevindt zich een modern winkelcentrum.

Faciliteiten

• Gratis wifi
• Sauna
• Fitnesscentrum
• 24-Uursreceptie

Kamer

Uw kamer beschikt over een minibar, flatscreen-tv, kluisje en airconditioning. De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Metropol ****
sluiten
Ohrid - Hotel Metropol **** - aanzicht
Ohrid - Hotel Metropol **** - aanzicht
Ohrid - Hotel Metropol **** - terras
Ohrid - Hotel Metropol **** - receptie
Ohrid - Hotel Metropol **** - receptie
Ohrid - Hotel Metropol **** - restaurant
Ohrid - Hotel Metropol **** - restaurant
Ohrid - Hotel Metropol **** - lounge
Ohrid - Hotel Metropol **** - zwembad
Ohrid - Hotel Metropol **** - voorbeeldkamer
Ohrid - Hotel Metropol **** - voorbeeldkamer
Ohrid - Hotel Metropol **** - zwembad
Ohrid - Hotel Metropol **** - voorbeeldkamer
Ohrid - Hotel Metropol **** - terras
Ohrid - Hotel Metropol **** - zwembad

Ligging

Het hotel is prachtig gelegen aan het meer van Ohrid. Het hotel ligt tevens direct aan het strand en het centrum van de stad ligt op ca. 7 kilometer.

Faciliteiten

Hotel Metropol maakt onderdeel uit van het "Metropol Lake Resort" bestaande uit drie hotels: Hotel Metropol, Hotel Bellevue en Hotel Tourist. U kunt van alle faciliteiten van de drie hotels gebruik maken.

• receptie
• wifi
• bar
• restaurant
• lift
• tuin
• zwembad met ligbedden
• buitenbar
• tennisbanen (€)
• sauna (€)

Kamer

de verzorgde kamer is voorzien van telefoon, tv, airconditioning, minibar en een badkamer met douche, toilet en föhn. Balkon met zitje.

Extra informatie

• uitgebreid ontbijtbuffet
• uitstekend dinerbuffet

Hotel Doro City ****
sluiten
Tirana - Hotel Doro City **** - vooraanzicht
Tirana - Hotel Doro City **** - vooraanzicht
Tirana - Hotel Doro City **** - receptie
Tirana - Hotel Doro City **** - bar
Tirana - Hotel Doro City **** - voorbeeldkamer
Tirana - Hotel Doro City **** - lounge
Tirana - Hotel Doro City **** - voorbeeld badkamer
Tirana - Hotel Doro City **** - voorbeeldkamer
Tirana - Hotel Doro City **** - restaurant
Tirana - Hotel Doro City **** - bar
Tirana - Hotel Doro City **** - voorbeeldkamer

Ligging

Het Doro City Hotel bevindt zich op korte afstand van de historische binnenstad Tirana. Dit kan te voet, maar u kunt ook de bus nemen die nabij de deur van het hotel stopt. De stad beschikt over meerdere parken, die uitermate geschikt zijn voor een wandeling.

Faciliteiten

• Souvenirwinkel
• Restaurant
• Receptie
• Gratis wifi
• Lift

Kamer

Uw luxe en ruime kamer is van alle gemakken voorzien. U vindt er een minibar, flatscreen-tv, airconditioning en een telefoon, waarmee de receptie te bereiken is. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Palas ****
sluiten
Petrovac - Hotel Palas **** - terras
Petrovac - Hotel Palas **** - zwembad
Petrovac - Hotel Palas **** - wellnesscentrum
Petrovac - Hotel Palas **** - voorbeeldkamer
Petrovac - Hotel Palas **** - tuin
Petrovac - Hotel Palas **** - binnenzwembad
Petrovac - Hotel Palas **** - terras
Petrovac - Hotel Palas **** - receptie
Petrovac - Hotel Palas **** - terras
Petrovac - Hotel Palas **** - voorbeeld badkamer

Ligging

Hotel Palas ligt direct aan het zandstrand. Het is één van de beste beoordeelde hotel is Montenegro, mede dankzij de uitstekende ligging en goede service.

Faciliteiten

• Spa
• Sauna
• Zwembad
• Hot tub
• Terras
• Receptie
• Wifi

Kamer

Uw kamer beschikt over een balkon, apart zitgedeelte en een flatscreen-tv. Alle kamers hebben airconditioning en een telefoon waar de receptie mee gebeld kan worden. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Palmon Bay Hotel & Spa ****
sluiten
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - vooraanzicht
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - zwembad
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - terras
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - voorbeeldkamer
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - restaurant
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - binnenzwembad
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - jacuzzi
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - tuin
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - wellnesscentrum
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - sauna
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - hot tub
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - zwembad
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - voorbeeldkamer
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - balkon
Igalo - Hotel Palmon Bay Hotel & Spa **** - voorbeeld badkamer

Ligging

Het luxueuze Hotel Palmon Bay Hotel & Spa ligt in het dorpje Igalo, prachtig gelegen aan de baai van Kotor. Zelfs de lokale bewoners in Montenegro brengen graag hun vakantie door in dit hotel! In de omgeving vind u verschillende viskraampjes en lokale winkeltjes waar je goedkoop een overheerlijk visje kunt eten!

Faciliteiten

• Restaurant & bar
• Spa- en wellnesscentrum
• Zwembad en hot tub
• Receptie
• Gratis wifi
• Lift

Kamer

Uw kamer is voorzien van een flatscreen-tv, minibar kluisje en telefoon. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de baai van Kotor. Uw badkamer is voorzien van bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel City, Mostar ****
sluiten
Mostar - Hotel City **** - receptie
Mostar - Hotel City **** - lounge
Mostar - Hotel City **** - restaurant
Mostar - Hotel City **** - voorbeeldkamer
Mostar - Hotel City **** - lobby
Mostar - Hotel City **** - lift
Mostar - Hotel City **** - lounge
Mostar - Hotel City **** - voorbeeldkamer
Mostar - Hotel City **** - voorbeeldkamer
Mostar - Hotel City **** - voorbeeld badkamer

Ligging

Het City Hotel in Mostar ligt in een woonwijk net buiten de oude binnenstad. Het centrum is makkelijk te bereiken, aangezien er zo goed als voor de deur een bus stopt en op één kilometer een treinstation ligt. Verder vind u in hetzelfde pand als het hotel diverse winkels, bars en een restaurant.

Faciliteiten

• 24-uursreceptie
• Restaurant
• Fitnessruimte

Kamer

Uw kamer beschikt over een flatscreen-tv, airconditioning, minibar en kluis. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Hercegovina, Sarajevo ****
sluiten
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - hotelaanzicht
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - vooraanzicht
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - tuin
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - restaurant
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - voorbeeldkamer
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - lounge
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - restaurant
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - badkamer
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - voorbeeldkamer
Sarajevo - Hotel Hercegovina **** - receptie

Ligging

Net buiten Sarajevo, gelegen in een park middenin een groene omgeving, ligt het Hotel Hercegovina. Het hotel ligt tevens aan de rand van het Nationaal Park Vrelo Bosne, een prachtig groen natuurreservaat.

Faciliteiten

• 24-uursreceptie
• Restaurant
• Terras
• Bar
• Lift
• Gratis wifi

Kamer

Uw kamer beschikt over een minibar, flatscreen-tv, airconditioning en een kluisje om uw waardevolle in op te slaan. U kunt hier ook gratis verbinding maken met het gratis wifinetwerk van het hotel. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Hotel Laguna ***
sluiten
Zagreb - Hotel Laguna *** - vooraanzicht
Zagreb - Hotel Laguna *** - lounge
Zagreb - Hotel Laguna *** - hotelaanzicht
Zagreb - Hotel Laguna *** - voorbeeldkamer
Zagreb - Hotel Laguna *** - voorbeeldkamer
Zagreb - Hotel Laguna *** - voorbeeldkamer
Zagreb - Hotel Laguna *** - voorbeeldkamer

Ligging

Hotel Laguna ligt net buiten het stadscentrum Zagreb. Het hotel is een perfecte uitvalbasis om de stad te verkennen en 's avonds te ontspannen.

Faciliteiten

• Souvenirwinkel
• Restaurant
• Receptie
• Gratis wifi

Kamer

Uw kamer beschikt over een zeer comfortabel en zacht bed. Het biedt een flatscreen-tv, minibar, airconditioning een telefoon waarmee u de receptie kunt bereiken. De badkamer is voorzien van een bad of douche met toilet en haardroger.

Extra informatie

• Ontbijtbuffet
• 3-Gangendiner

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info skigebied

Fotoalbum

+127foto's

Businformatie

Algemeen

Excellent bus
Oad biedt het hele jaar door een groot aantal reizen aan met de Excellent bus. U reist dan met maximaal 34 personen. Een vakantie met deze luxe bus is een geweldige ervaring. En zoals een van onze reizigers deze bus een omschreef: 'Dit is een vijfsterrenhotel op wielen'. Op alle Excellent-reizen kunt u gebruik maken van wifi.

Kenmerken Excellent Bus:
• aantal zitplaatsen 34 met onderlinge afstand van 85 cm
• comfortabele leren fauteuils (ook zijwaarts verstelbaar)
• ruim verstelbare rugleuning en voetsteun
• uitklapbare tafeltjes met bekerhouder
• airco en warmteregeling
• persoonlijke leeslampjes met LED-verlichting
• 230V stopcontacten
• per stoel een eigen entertainmentsysteem waarmee u films kunt kijken of muziek luisteren
• LCD-schermen en laptop aansluiting
• een camera aan de voorzijde van de bus geeft u een blik op de weg via uw eigen scherm
• gelijkvloers toilet achterin de bus. U hoeft de trap niet af
• keuken met o.a. koelkast, vriezer, koffiezetapparaat en magnetron
• extra zitje met vier stoelen en tafel bij de keuken
• gratis Wifi aan boord (per week max. 250mb download en 100mb upload) niet van toepassing in de volgende landen: Andorra, Bosnië&Herzegovina, Macedonië, Montenegro, Servië, Zwitserland, Rusland en Oekraïne
• milieuvriendelijke Euro-6 of Euro- 5 motoren

Toon meer businformatie

Algemeen

Kenmerken Comfort Class Bus:
• aantal zitplaatsen variërend van 36 t/m 48 met onderlinge afstand van 85 cm
• comfortabele stoelen met luxe bekleding
• ruim verstelbare rugleuning en voetsteun
• uitklapbare tafeltjes met bekerhouder
• airco en warmteregeling
• persoonlijke leeslampjes met LED-verlichting
• audio DVD Multimedia systeem (LCD-schermen)
• toilet
• milieuvriendelijke Euro-5 of Euro-6 motoren
• wifi aan boord bij alle rondreizen, wandelreizen en fietsvakanties (niet van toepassing in de volgende landen: Andorra, Bosnië&Herzegovina, Macedonië, Montenegro, Servië, Zwitserland, Rusland en Oekraïne)
• een aantal bussen hebben per zitplaats een USB-aansluiting voor het opladen van uw telefoon of iPad

Toon meer businformatie

Opstapplaatsen

U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden om uw vakantie ontspannen te beginnen.
Per Oad servicelijn
Onze servicelijnbus brengt u vanaf één van de opstapplaatsen naar ons overstappunt in Zeddam. Hieronder vindt u een overzicht van opstapplaatsen die u bij deze reis kunt kiezen. (als u bij bus garage Goor of Lijnden opstapt, kunt u uw auto gedurende uw vakantie parkeren voor slechts € 1,- per dag).

Oad Taxi Service Direct
Taxi Service Direct: van huis naar overstappunt Zeddam € 70,- p.p. enkele reis. U heeft de mogelijkheid deze service te combineren met onze servicelijnen (bijv. heen per Taxi Service en terug met de servicelijn. Let op, via de website is het alleen mogelijk om een retour te boeken á € 140,- p.p. Wilt u een combinatie maken, dan kunt u dit telefonisch aan ons doorgeven. Kiest u voor Oad Taxi Service, dan hoeft u geen opstapplaats te selecteren, uw factuuradres is tevens uw ophaaladres voor de taxi.

Met eigen auto naar overstappunt Zeddam
(Kildersweg 19, 7038 EH Zeddam). Parkeerkosten € 15,- voor de gehele reisduur.

Voorovernachting in Hotel Restaurant Ruimzicht (Zeddam)
U kunt een overnachting met ontbijt al va. € 75,- per kamer reserveren. Klik hier voor meer info >
Lees meer
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


GroningenStation NS, Stationspleinca. 05.00 uur
HarenP&R Transferium, aan de A28ca. 05.15 uur
HoogezandKlokkentoren Damkerk, parkeerplaats, M Veningastraatca. 04.45 uur
WinschotenStation NS,ca. 04.45 uur
StadskanaalParkeerplaats Kwantum, Navolaan 46ca. 04.45 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
Leeuwarden Bushalte P+R Hemriksein, Drachtsterwegca. 05.00 uur
Drachten busstation bij Van der Valk Hotel Drachten, Zonnedauwca. 05.00 uur
Heerenveen Mc Donalds, parkeerterrein Stadionweg 11ca. 05.15 uur
Joure Mc Donalds parkeerterrein, Sewei 4ca. 05.25 uur
Lemmer Mc Donalds parkeerterrein, Transveer 1ca. 05.50 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
Assen Van der Valk hotel Assen, aan de A28tca. 05.30 uur
Hoogeveen Uitgang Station NS, Stationsplein 1ca. 06.00 uur
Meppel Station NS, Stationsweg 70ca. 06.30 uur
Emmen Station NS, Stationspleinca. 05.00 uur
Coevorden Station NS, ca. 05.20 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
ZwolleP+R Hanzelaan/achterzijde Station NSca. 07.00 uur
HardenbergMc Donalds parkeerterrein, Stelling 2ca. 05.35 uur
DedemsvaartBusstation Hoofdvaart 51,ca.06.00 uur
OmmenBushalte, Marktca. 06.30 uur
RaalteStation NS/ P+R, Stationspleinca. 07.05 uur
Deventer/ColmschatePiet van Donkplein / busparkeerplaats bij de Mc Donaldsca. 07.35 uur
AlmeloOad Halte/Carpoolplaats HR Holstlaan,ca. 06.00 uur
GoorBreukersweg 2ca. 07.00 uur
Hengelo (ov)Shell Platinastraat 2, zijkantca. 06.30 uur
EnschedeStation NS, Kennisparkca. 06.50 uur
HaaksbergenBusstation Zeedijk,ca. 07.15 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
Apeldoorn Carpoolplaats A-1, Kayersdijk ca. 07.45 uur
Heerde/Epe Transferium Horsthoek, Eperwegca. 07.20 uur
Zutphen GAMMA, Pollaan 50Fca. 08.00 uur
Groenlo Busstation Brandemate/Halte G, Parallelwegca. 07.35 uur
Lichtenvoorde Parkeerplaats achter carpoolplaats, Richterslaanca. 07.50 uur
Doetinchem Busstation bij Station NS, Ambachtstraatca. 08.15 uur
Nijmegen/Wijchen Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985ca. 07.30 uur
Barneveld Brandweer, Nijkerkerweg 119ca. 07.30 uur
Zeddam Hotel/Restaurant Ruimzicht, Kilderseweg 19ca. 09.30 uur
Tiel Station NS Tiel, Stationsplein 1ca. 07.20 uur
Arnhem-Zuid Parkeerplaats ingang Rijnhal, Olympus 1ca. 08.00 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


Bergen op ZoomVoor CBR, Kervel 100ca. 05.40 uur
RoosendaalMc Donalds, Takspui 2ca. 05.00 uur
Breda/PrinsenbeekInt. bushalte Parkeerterrein Elleboogca. 05.20 uur
TilburgZwembad Stappegoor, Stappegoorweg 1ca. 06.00 uur
Den BoschHalte ingang Transferium, Pettelaarparkca. 06.35 uur
OssParkeerplaats van de Vondellaan thv da Costastraat,ca. 07.00 uur
EindhovenP+R Meerhoven/Transferium, Sliffertsestraat 304ca. 06.05 uur
HelmondMc Donalds, zijde Deltawegca. 06.45 uur
UdenVan der Valk hotel Uden, Rondweg 2ca. 07.20 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

WoerdenTexaco Woerden Oost, Europabaan 1ca. 07.00 uur
UtrechtBushalte/P+R Westraven, Griffioenlaan 1ca. 07.15 uur
VeenendaalNS Station Veenendaal de Klomp, Dokter Hoolboomwegca. 07.45 uur
AmersfoortDe Brand, bij hotel Campanileca. 07.00 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


AlkmaarMc Donalds parkeerterrein, Robijnstraat 2ca. 05.00 uur
BeverwijkIngang Bioscoop Stationsplein,ca. 05.20 uur
HaarlemP+R Woudplein, Station Spaarnwoudeca. 05.45 uur
LijndenOad vestiging, Hoofdweg 329ca. 06.10 uur
AmstelveenBusstation Meander/achter Cultuurcentrum,ca. 06.35 uur
HoornMc Donalds, parkeerplaats Kleine Wijzend 1ca. 05.00 uur
ZaandamStation NS Kogerveld, Veldbloemenwegca. 05.30 uur
AmsterdamNS Station Sloterdijk P+R (tourbushalte Hatostraat),ca. 05.55 uur
Hilversum/EemnesMotel de Witte Bergen, Rijksweg 2aca. 06.40 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


SassenheimStation NS/P+R Stationsplein,ca. 05.00 uur
LeiderdorpMc Donalds, Persant Snoepweg 10ca. 05.20 uur
Den HaagTouringcar halte Prinsessegrachtca. 05.50 uur
ZoetermeerMc Donalds parkeerterrein, Zilverstraat 2ca. 06.15 uur
GoudaBurgermeester van Reenensingel 115 ,ca. 06.35 uur
Goudavanaf 29-06 vertrek NS Station, nieuwezijde Bloemendaal, Burg.Jamesplein 2ca. 06.35 uur
DelftIKEA, O Palmestraat 1 bij bushalteca. 05.00 uur
MaassluisStation Maassluis, Stationsweg 7ca. 05.00 uur
VlaardingenStation NS-Oost, Burgemeester van Lierpleinca. 05.20 uur
Rotterdam CapelsebrugRijckevorselplein voor Metrostation,ca. 05.20 uur
Rotterdam/ZuidTourbushalte, Zuidpleinca. 05.40 uur
Papendrechtparkeerstrook Westkil, Parkwegca. 06.30 uur
GorinchemParking voor Caribabad, eerste parkeerplaats Bataafsekadeca. 06.45 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijdMiddelburg Mc Donalds, parkeerplaats Bosschaartweg 1ca. 04.45 uur
Goes Station NS, ca. 05.15 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
Weert Station NS ca. 05.25 uur

Reisinfo

Inclusief

checkrondreis per Excellent bus of Comfort Class bus o.l.v. chauffeur
checkNederlandssprekende Oad reisleiding tijdens de gehele reis
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag.
checklokale gidsen in Belgrado, Skopje, Tirana, Kruje, Kotor & Perast en Sarajevo
checkdiner in lokaal restaurant aan meer van Ohrid
checkboottocht Gospa od Skrpelja
checktoegang Tunnel van Tito
checkgenoemde excursies
checkafscheidsdiner

Exclusief

checklunches
checkentreegelden ca. € 20,- p.p.

Optioneel bij te boeken:
checkOad Taxi Service
checkannuleringsverzekering
checkreisverzekering
checkoptionele excursies, ter plaatse te voldoen

Extra Info

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart dat nog minimaal 6 maanden geldig is op het moment van terugkomst in Nederland.

Minimum aantal deelnemers

Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 25. Met minder kan de reis helaas niet worden uitgevoerd.

Mocht dit gebeuren dan:
Wordt u altijd een alternatief aangeboden. In voorkomende gevallen ontvangt u hiervan tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit:
checkReisduur t/m 8 dagen uiterlijk 8 dagen voor vertrek.
checkReisduur vanaf 9 dagen en langer uiterlijk 14 dagen voor vertrek.
De aanvangsdatum van uw groepsreis geldt altijd als uitgangspunt.