Zoek hier naar je reis of bestemming

Busreizen naar Engeland

Engeland, het land van eeuwenoude geschiedenis, betoverende landschappen en bruisende steden, is een bestemming die de harten van reizigers steelt. Een busreis naar Engeland is niet alleen een avontuurlijke manier om dit fascinerende land te ontdekken, maar ook een kans om te genieten van het gemak en comfort van een heerlijk verzorgde vakantie, waarbij je alle hoogtepunten in de regio te zien krijgt!

Lees meer

Wat Engeland zo leuk maakt


Engeland is veruit het grootste land in het Verenigd Koninkrijk. Het maakt het land bij uitstek geschikt voor meerdere vakanties. Engeland kun je in één reis immers nooit in z’n geheel zien. Zeker omdat het land zoveel te bieden heeft. Prachtige kastelen en oude ruïnes, dorpjes die nog echt dat Engelse karakter uitstralen en natuurlijk moderne wereldsteden. Tel er de prachtige natuur bij op en zelfs het ‘tropische’ Zuid-Engeland en er is eigenlijk geen enkele reden om Engeland niet eens te proberen! Dankzij het wisselende landschap hebben we bij Oad net zo’n wisselend aanbod in prachtige reizen. Van wandelvakanties langs idyllische dorpjes tot busreizen waarbij je de mooiste kastelen te zien krijgt.

Van Londen tot Cotswolds


Wie kent de hoofdstad van Engeland niet? Deze metropool is een vakantie op zichzelf waard! De Big Ben, de Westminster Abbey of de Tower Bridge. Het zijn monumenten die je ongetwijfeld wel eens op een foto hebt gezien. Maar geloof ons: het is prachtig om deze hoogtepunten eens met eigen ogen te bekijken. Op diverse reizen krijg je de kans om zelf eens een kijkje te nemen in deze bruisende stad. En van de hectiek gaan we ook net zo makkelijk weer naar de charme op het platteland. In de Cotswolds regio lijk je soms terug in de tijd te reizen. De oude huisjes in de glooiing van het landschap geven Engeland echt een eigen gezicht. Je komt zeker weten met een paar prachtige foto’s weer thuis!

Last-minutes


Zin om Engeland zelf eens te gaan ontdekken? Bij Oad kun je vrijwel het hele jaar door prachtige reizen ‘across the pond’ boeken. Bekijk onze last-minute busreizen voor een mooie aanbieding of kijk rond de kerstperiode eens voor een prachtige kerstreis. Want ook kerst vieren kunnen ze fantastische in het sfeervolle Engeland!