U bevindt zich hier Homedenemarken

Busreizen en rondreizen Denemarken

Een busreis of rondreis door Denemarken is puur genieten. Groene heuvels, felgele koolzaadvelden en dichte bossen wisselen elkaar af. Een schitterend decor waarbij de kleurige typisch Deense boerderijen prachtig afsteken. De kustlijn is lang en grillig. Tijdens uw busreis Denemarken zult u puur genieten van de mooiste plekjes op Jutland, het tuineneiland Funen en natuurlijk Sjælland. Maar een rondreis Denemarken betekent ook oude kastelen als Egeskov, prachtige tuinen en Vikingplaatsen als Roskilde en Jelling.

Wandelen door Zuid-Jutland: Het land tussen Noord- en Oostzee

Vlak boven de Duits-Deense grens, op slechts 600 km van Utrecht ligt Zuid-Jutland, of Sønderjylland in het Deens. Het smalle stukje land verbindt het schiereiland Jutland met de rest van Europa. Het landschap van kust tot kust verschilt van dag en nacht. Met aan de ene kant polders en een weidse blik en aan de andere kant, zachtglooiende groene heuvels, bossen tot aan het strand, fjorden, kristalhelder water en gezellige havenstadjes.

In Sønderjylland vind je twee Leading Quality Trails die aan de strenge eisen van de Europese wandelorganisatie ERA voldoen. Deze kwaliteitswandelroutes bieden de perfecte mogelijkheid om de verschillende landschappen zelf te ervaren. Gaat u mee wandelen?

Lees meer