U bevindt zich hier Homegroot-brittannië

Busreizen & Rondreizen Groot-Brittannië

Een busreis of rondreis door Groot-Brittannië betekent genieten van oude tradities en boeiende legendes. Geniet van een heerlijke vakantie in de Cotswolds, waar de tijd heeft stil gestaan. Of maak een busreis door het land van legendes en geheimzinnige kastelen: Wales. Maar wat dacht u van de schitterende ruige en mystieke natuur van Schotland in het hoge noorden? Bekend van mythische meren en machtige bergen. De metropool Londen mag natuurlijk niet ontbreken, een ideale stedentrip voor een heerlijke vakantie!
Oad heeft een mooi aanbod aan wandelvakanties in Groot-Brittannië. Wat dacht u van het ruige Schotland? Of een heerlijke wandeling over de bijzondere eilanden Mull, Iona of Kerrera. Ook de wandelvakantie in Zuid-Engeland, bekend van de bossen en heides in The New Forest en de Nationale Parken Dartmoor en Exmoor, ontbreken niet aan ons aanbod. De muziekliefhebber kan met ons op vakantie naar de geweldige Schotse stad Edinburgh! Geniet hier van de wereldberoemde Edinburgh Military Tattoo, met bands over de hele wereld!

Douaneregels Groot-Brittannië

Vanaf 1 januari 2021 gelden bij terugkeer uit het Verenigd Koninkrijk de onderstaande douaneregels:
- Wanneer aankopen samen duurder zijn dan (omgerekend) € 430,- betaal je hier bij terugkomst in Nederland belasting over.
- Je mag 1 liter sterke drank belastingvrij meenemen.
- Zuivel- en vleesproducten mogen niet mee, ook niet als ze vacuüm verpakt zijn. Ook de meeste visproducten mogen niet mee.
- Je mag 1 slof sigaretten belastingvrij meenemen.
- Als je op de heen- of terugreis (omgerekend) € 10.000 of meer aan contant geld meeneemt, dan moet je hier aangifte van doen bij de Douane.
Vanaf 1 oktober 2021 heeft u bij de grens naar Groot-Brittannië (Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland) een geldig paspoort nodig. Met een identiteitskaart kunt u het land niet meer in.
Lees meer