U bevindt zich hier Homegroot-brittannië

Busreizen & Rondreizen Groot-Brittannië

Een busreis of rondreis door Groot-Brittannië betekent genieten van oude tradities en boeiende legendes. Geniet van een heerlijke vakantie in de Cotswolds, waar de tijd heeft stil gestaan. Of maak een busreis door het land van legendes en geheimzinnige kastelen: Wales. Maar wat dacht u van de schitterende ruige en mystieke natuur van Schotland in het hoge noorden? Bekend van mythische meren en machtige bergen. De metropool Londen mag natuurlijk niet ontbreken, een ideale stedentrip voor een heerlijke vakantie!
Oad heeft een mooi aanbod aan wandelvakanties in Groot-Brittannië. Wat dacht u van het ruige Schotland? Of een heerlijke wandeling over de bijzondere eilanden Mull, Iona of Kerrera. Ook de wandelvakantie in Zuid-Engeland, bekend van de bossen en heides in The New Forest en de Nationale Parken Dartmoor en Exmoor, ontbreken niet aan ons aanbod. De muziekliefhebber kan met ons op vakantie naar de geweldige Schotse stad Edinburgh! Geniet hier van de wereldberoemde Edinburgh Military Tattoo, met bands over de hele wereld!

Douaneregels Groot-Brittannië

Op 31 januari 2020 is Groot-Brittannië uit de EU getreden. Hierdoor zijn er nieuwe regels met betrekking tot het reizen naar Groot-Brittannië gekomen. ** Vanaf 1 oktober 2021 heeft u bij de grens naar Groot-Brittannië (Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland) een geldig paspoort nodig. Met een identiteitskaart wordt u niet tot Groot-Brittannië toegelaten! ** Voor de overtocht zijn de ferrymaatschappijen verplicht de paspoortnummers op te vragen bij alle klanten. Mocht u tijdens het boeken uw paspoortnummer niet hebben doorgegeven, verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te doen via e-mail: reserveringen@oad.nl. Bij voorbaat dank.
Lees meer