U bevindt zich hier HomeOverzicht vacatures

Overzicht vacatures

  • Touringcarchauffeur Schiphol
  • Touringcarchauffeur Lith
  • Stage
  • Busmonteur
  • Stage marketing analist

  Touringcarchauffeur Schiphol

  Vestiging Schiphol

  Oad is Nederlands meest toonaangevende busbedrijf met een modern en zeer uitgebreid wagenpark. Voor onze vestigingen Schiphol en Lith zijn op zoek naar ervaren touringcarchauffeurs met code 95, die aan de slag willen als oproepkracht. Als touringcarchauffeur rij je op klantvriendelijke wijze onze klanten naar hun bestemming en terug. Denk aan dagtochten, één- en meerdaagse reizen, spoorstremmingen, aan- en afvoerritten in Nederland en excursies.

  Functieprofiel
  • minimaal vanaf 24 jaar
  • flexibel inzetbaar en woonachtig in de directe omgeving van één van onze vestigingen (Schiphol of Lith)
  • representatief, servicegericht en stressbestendig
  • klantvriendelijk, dienstverlenend, enthousiast en flexibel

  Functie eisen
  • Rijbewijs D(E)
  • in bezit van een CCVB / Code 95
  • in bezit van een medibus verklaring
  • in bezit van een bestuurderskaart
  • ervaring in de touringcarbranche is een pré
  • communicatief sterk (Nederlands- en Engelstalig)

  Wij bieden
  • Salariëring conform CAO Besloten Busvervoer
  • Collegiale en informele werksfeer
  • Fijne reizen met afwisselend publiek

  Zonder code 95 hoeft u niet te solliciteren.
  Uw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV kan per e-mail gestuurd worden naar hr@oad.nl.

  Interesse of informatie
  Bel of reageer naar André Elbertsen, HR Adviseur Oad, 06- 31690640 of mail naar hr@oad.nl o.v.v. vacature touringcarchauffeur Oad.   

   

  Touringcarchauffeur Lith

  Vestiging Lith

  Oad is Nederlands meest toonaangevende busbedrijf met een modern en zeer uitgebreid wagenpark. Voor onze vestigingen Lith zijn op zoek naar ervaren touringcarchauffeurs met code 95, die aan de slag willen als oproepkracht. Als touringcarchauffeur rij je op klantvriendelijke wijze onze klanten naar hun bestemming en terug. Denk aan dagtochten, één- en meerdaagse reizen, spoorstremmingen, aan- en afvoerritten in Nederland en excursies.

  Functieprofiel
  • minimaal vanaf 24 jaar
  • flexibel inzetbaar en woonachtig in de directe omgeving van één van onze vestigingen (Schiphol of Lith)
  • representatief, servicegericht en stressbestendig
  • klantvriendelijk, dienstverlenend, enthousiast en flexibel

  Functie eisen
  • Rijbewijs D(E)
  • in bezit van een CCVB / Code 95
  • in bezit van een medibus verklaring
  • in bezit van een bestuurderskaart
  • ervaring in de touringcarbranche is een pré
  • communicatief sterk (Nederlands- en Engelstalig)

  Wij bieden
  • Salariëring conform CAO Besloten Busvervoer
  • Collegiale en informele werksfeer
  • Fijne reizen met afwisselend publiek

  Zonder code 95 hoeft u niet te solliciteren.
  Uw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV kan per e-mail gestuurd worden naar hr@oad.nl.

  Interesse of informatie
  Bel of reageer naar André Elbertsen, HR Adviseur Oad, 06- 31690640 of mail naar hr@oad.nl o.v.v. vacature touringcarchauffeur Oad.
   

   

  Stage  Zie jij jezelf bij Oad stagelopen en wil je graag in een jong en innovatief bedrijf werken, dan is een stage bij Oad wat voor jou!

  Reisvoorbereiding
  Deze afdeling valt onder het backoffice gedeelte. Hier worden de overnachtingshotels geregeld, maar ook de lunches (heen/terugreis). Tevens regelen we hier de excursies ter plaatse en worden er waarnodig gidsen ingehuurd voor een stadstour/excursie. Als alles geregeld is m.b.t. een reis maken wij de chauffeurspapieren klaar. Hierop staan de gegevens van de klanten vermeld en ook het aantal personen. Mochten er bijzonderheden zijn, wordt dit ook hierop vermeld. Tevens wordt er informatie over de reis meegegeven.

  Marketing & E-commerce
  Op de afdeling marketing en e-commerce zijn we verantwoordelijk voor het werven van klanten en het aanjagen van de verkoop op een innovatieve manier die aansluit bij de doelgroep. Oad is een echte multichannel organisatie die zowel via de retail als oad.nl en het Customer Contact Center verkoopt.
  Op de afdeling wordt de traditionele brochures gemaakt maar ook de banners voor de online campagne en de inrichting van een beursstand. Ook de online marketing en usability van de diverse Oad sites is onze verantwoordelijkheid. Een stage op de afdeling marketing en e-commerce staat garant voor diverse werkzaamheden en het compacte karakter van de afdeling zorgt ervoor dat je met alle facetten van de on- en offline marketing kennis zult maken.

  Groepreizen & busverhuur
  Binnen deze afdeling zijn we verantwoordelijk voor alle groepsboekingen in het bedrijf. Groepen variërend in verschillende groottes bieden we een passend aanbod. Alles van overnachting tot activiteiten en vervoer wordt tot in de puntjes geregeld.
  De afdeling busverhuur regelt het vervoer voor onder andere scholengemeenschappen, luchtvaartmaatschappijen en festivals. Aantallen verschillen van kleine bussen van 19 personen tot dubbeldekkers tot 86 personen.

  Product
  Op de afdeling Product bij Oad, zijn er verschillende mogelijkheden om stage te lopen. Werk mee aan de diverse processen binnen deze afdeling voor zowel busvakanties, riviercruises, als Disneyland® Paris. We hebben hierbij contact met de verschillende afdelingen binnen Oad, zoals ons call center, marketing, reisvoorbereiding, maar ook met buitenlandse partners. Gedurende je stage krijg je een goed beeld van de productontwikkeling vanaf het inkoopproces tot en met de verkoop van producten. (HBO-stage).

  Afdeling Reserveringen
  Op de afdeling reserveringen beantwoorden wij diverse vragen over meerdaagse busreizen binnen en buiten Europa, wintersport Canada, Disneyland® Paris, dagtochten en speciale acties van directe klanten en reisagenten per telefoon, e-mail en chat. Wij bekijken de beschikbaarheid en maken boekingen voor onze klanten. Tevens maken we offertes voor klanten. We hebben contact met hoteliers in het buitenland. De afdeling reserveringen is geopend van ma t/m vrijdag 09.00-18.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.30 uur.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Om een goede aanvulling te zijn voor ons bedrijf volg je een MBO (minimaal niveau 3) of HBO opleiding (voorkeur richting toerisme). Je bent een leergierige student die nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Ook ben je sociaal, creatief, doelbewust en (pro)actief. Kun je daarnaast zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren in het Engels, dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een jong en innovatief bedrijf, mail dan je motivatiebrief naar: sollicitatie@oad.nl
   

   

  Busmonteur

  fulltime – locatie Goor

  Wij zijn ter versterking van de technische dienst in Goor op zoek naar een ervaren en enthousiaste busmonteur. Vanuit onze standplaats Goor wordt het wagenpark van Oad beheerd voor circa 60 eigen bussen. Daarnaast wordt ook nog onderhoud uitgevoerd aan bussen van derde partijen. De werkplaats is geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur en er wordt gewerkt in een vroege en late dienst. Circa eens per maand wordt er een zondag gewerkt volgens rooster van 14.00 uur tot 23.00 uur.

  Taken en verantwoordelijkheden
  In de eigen werkplaats ga je onderhoudswerkzaamheden en reparaties uitvoeren. Analyseer je defecten, mankementen en storingen. Daarnaast verricht je ook vervangingswerkzaamheden en installeer je apparatuur. Tot slot ben je in staat het voertuig geschikt te maken voor een APK keuring.

  Functie-eisen
  • technische MBO opleiding afgerond, opleiding werktuigbouwkunde, 1e of 2e Bedrijfswagenmonteur (EBAT) of mogelijk een afgeronde opleiding Diagnose Technicus
  • werkervaring in het onderhouden van speciale voertuigen, bussen, kleinere bedrijfsauto’s
  • kennis van algemene bedrijfsautotechniek, hydrauliek, pneumatiek, elektro-, en besturingstechniek ( gemiddeld niveau), bij voorkeur CAN- bus.
  • ervaring met lassen, constructiebankwerken en airconditioning is een pré
  • bezit Rijbewijs B en D, eventueel met code 95 of bereid dit te halen
  Daarnaast is van belang
  • dat je in de omgeving van Goor woont
  • op termijn gaat deelnemen aan de storingsdienst (1x per 6 weken)
  • zelfstandig en veilig kunt werken

  Wat kan je van ons verwachten?
  Werk in een klein team met een uitstekende informele werksfeer. Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens CAO Besloten Busvervoer. Afhankelijk van leeftijd en ervaring een vast of tijdelijk dienstverband.

  Interesse of informatie
  Bel of reageer naar André Elbertsen, HR Adviseur Oad, 06- 31690640 of mail naar a.elbertsen@oad.nl o.v.v. vacature busmonteur Oad.
   

   

  Stage marketing analist

  Goor, april 2017

  Bedrijfsomschrijving
  Vanuit de hoofdvestiging te Goor en diverse standplaatsen in Nederland organiseren ca. 200 enthousiaste medewerkers dagtochten, busreizen en rondreizen, trips naar Disneyland® Paris, riviercruises en arrangementen op en gebied van sport en events. Zowel voor klanten die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen.
  Oad is Nederlands meest toonaangevende touroperator en busbedrijf in één en groeit sterk.

  Functieprofiel
  Om de groei van de reisorganisatie Oad verder te faciliteren wil Oad meer inzicht verkrijgen in haar klanten en klantgedrag. Dit inzicht wil Oad verkrijgen door het analyseren van beschikbare klantdata. Het resultaat is oa. stuurinformatie voor de directie.

  Bij Oad willen wij een talentvolle WO & HBO student de mogelijkheid bieden stage te lopen op onze afdeling Marketing en e-commerce. Het marketing en e-commerce team rapporteert direct aan de directie en wordt gevormd door een enthousiast en jong team.

  Wij zoeken een leergierige student die nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Ook ben je sociaal, creatief, doelbewust en (pro)actief. Bij voorkeur volg je een exacte opleiding (bedrijfskunde, economie, etc.). Goede kennis van Excel en affiniteit met IT is een must.

  Opdrachten
  In samenspraak met jou gaan wij op zoek naar een passende opdracht welke bijdraagt aan het opzetten van een systeem waarmee het e-commerce en marketingteam en de directie permanent inzicht heeft in haar klanten en klantgedrag.

  Mogelijke onderdelen van deze opdracht zijn;
  • inzicht verkrijgen in het klantprofiel per productcategorie zoals (vlieg)busreizen, riviercruises, Disneyland® Paris, en per boekingskanaal (retail, call center en online)
  • het vergroten van het inzicht in aandeel herhaal klanten per type product en reis
  • verwerking en analyse van klant enquêtes
  • analyse van de marketing kosten per individuele klant

  Interesse?
  Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een jong en innovatief bedrijf, mail dan je motivatiebrief naar: sollicitatie@oad.nl