Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Last-minute busreizen

Bij Oad zit je goed voor last-minute busreizen met korting tot wel €100,- per persoon! Boek nu en vertrek binnen enkele weken al naar een fantastische bestemming. Of je nu graag een zonnige, avontuurlijke of actieve last-minute zoekt, bij ons ben je aan het goede adres voor een reis waarbij je onbezorgd snel op reis kunt. Gewoon even lekker ertussenuit en daar niet te lang op wachten. Heerlijk!

Lees meer

Last-minute wandelreizen en fietsreizen


Voor reizigers die van actieve avonturen houden, zijn lastminute wandel- en fietsreizen een geweldige optie. Op deze reizen beleef je de schoonheid van de natuur vaak van heel dichtbij. Het is lekker ontspannend en inspannend tegelijkertijd en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je fiets- en wandelplekjes aanraden waar je verteld zult staan van de schoonheid van de omgeving. Denk aan plekjes in de Alpen, op prachtige bestemmingen in het zuiden van Europa of juist tussen de hooglanders van Schotland. Heb jij dus plots het idee gekregen om snel eens lekker op de fiets te stappen of de wandelschoenen aan te trekken voor een heerlijke wandelvakantie? Kijk dan even snel bij onze last-minutes. Daar staat vast iets voor je tussen!

De mooiste bestemmingen


De mooiste bestemming bepalen? Dat is altijd moeilijk. Waar de één houdt van lange wandelingen door grasgroene heuvels, rijdt de ander het liefst naar pittoreske plaatsjes langs de kust van de Middellandse Zee. Het is daarom fijn om te weten dat wij vakanties aanbieden naar alle uithoeken van Europa (en soms daarbuiten). Enkele populaire lastminute bestemmingen zijn onder meer Spanje, Frankrijk, Duitsland en Schotland. Compleet andere landen, maar eigenlijk allemaal even mooi!

Last-minutes naar de zon


Eén vraag krijgen we wel regelmatig door, vooral tegen het einde van het seizoen: ‘bieden jullie ook last-minutes naar de zon?’ Jazeker. Wanneer – meestal zo rond september – de zomerse temperaturen in Nederland voorbij zijn is het op diverse last-minute bestemmingen in Portugal, Spanje of Italië nog heerlijk! Ook voor last-minutes naar de zon zit je dus goed bij Oad!