arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeSpanjeHotel El Rodeo Wandel 4-Daagse Marbella vanaf Amsterdam (4 oktober)
Reisnummer: OSES65-04
va. 0,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Hotel El Rodeo Wandel 4-Daagse Marbella vanaf Amsterdam (4 oktober)
Spanje
 Wandelen door het achterland van Marbella
 Al voor de 11e keer georganiseerd!
 Genieten van de schitterende omgeving van Zuid-Spanje

Unieke Wandel 4-Daagse Marbella

Ga mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Marbella in oktober. In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) bieden wij een aantal arrangementen aan naar dit wandel evenement waarbij u de keuze heeft uit verschillende hotels. De wandelingen voeren u door het prachtige achterland, door pittoreske dorpjes en langs het strand van Marbella. Bovendien kunt u heerlijk relaxen aan het strand of bij uw hotel.
Speciaal voor leden van de KWBN biedt Oad een korting van € 20,- per perso...on op de reissom.

Oad biedt een:
7-daags arrangement (dinsdag 4 oktober - maandag 10 oktober)
8-daags arrangement (maandag 3 oktober - maandag 10 oktober)
Onder 'Data en Prijzen' kunt u selecteren.
Lees meer over Hotel El Rodeo Wandel 4-Daagse Marbella vanaf Amsterdam (4 oktober)

Zwaarte van deze reis:

Dagprogramma

location_onVlucht van Amsterdam naar Malaga

Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven van Amsterdam voor uw vlucht naar Malaga. De vlucht duurt ca. 3 uur. Aangekomen op de luchthaven van Malaga wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleider. Vervolgens gaat u per lokale touringcar naar uw hotel in Marbella. De transfertijd is ca. 45 minuten vanaf de luchthaven.

location_onOphalen startbewijs

Vandaag kunt u vandaag tussen 10.00 - 16.00 uur het inschrijfbewijs op halen voor de Wandel 4-daagse van Marbella bij het start- en eindpunt van de wandelingen. De rest van de dag is ter vrije besteding. De wandelingen starten bij de Plaza del Mar aan de Paseo Martimo.

location_onStart Wandel 4-daagse

Vandaag is de start van het sportieve evenement. Het is tijd om de wandelschoenen aan te trekken en te beginnen aan uw wandeling van 10, 20 of 30 kilometer. De route loopt door de chique buitenwijken van Marbella. Hierna wandelt u langs de jachthaven Puerto
Banús. De route van de 30 kilometer gaat verder tot aan San Pedro. Het laatste gedeelte van deze route voert u langs het strand van de Costa del Sol. Elke dag is er muziek op het plein en kunt u met een drankje bijkomen van uw sportieve prestaties.

location_on2e Wandeldag

Tijdens de tweede dag van de 4-daagse wandelt u door het centrum van Marbella richting het mooie achterland. U ziet de haven van Marbella en begint aan de klim naar Altos de Marbella. Het is een pittige klim, maar eenmaal boven aangekomen, zult u zien dat het uitzicht de moeite waard is. Via het strand keert u terug naar de stad.

location_on3e Wandeldag

U vertrekt vandaag naar het oude centrum van Marbella en wandelt vanaf daar naar de heuvels. U komt o.a. bij het Xarblanca Park en zult zeker genieten van het vele moois dat vandaag op uw pad komt.

location_on4e Wandeldag

De laatste dag van de 4-daagse is aangebroken. U wandelt dicht langs het bergmeer Embalse de Istán en kunt pauzeren bij Playa Tortugas en vergeet niet een foto te maken van het even verderop gelegen Lagos de Tortugas. Als laatste loopt u vandaag over de Via Gladiolo naar de Plaza del Mar waar u uiteraard met gejuich ontvangen wordt. Ook ontvangt u een medaille als u alle dagen uitgelopen heeft.

location_onVlucht van Malaga naar Amsterdam

Vanuit uw accommodatie vertrekt u op een nader te bepalen tijdstip, afhankelijk van uw vluchtschema, per lokale touringcar naar de luchthaven van Malaga. Aangekomen op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar Amsterdam. Aangekomen in Nederland is er een einde gekomen aan deze prachtige en sportieve wandelreis naar Marbella.

Accommodatie(s)

Hotel Monarque El Rodeo***

Het hotel ligt in het centrum van Marbella, op een korte afstand te voet van het oude centrum. De afstand tot het start- en het eindpunt van de wandelingen bedraagt ca. 1200 m.

Lees meer
Hotel Monarque El Rodeo***
sluiten
Marbella - Hotel Monarque El Rodeo *** - aanzicht
ES-Spanje_Marbella_Hotel Monorque el Rodeo
Marbella - Hotel Monarque El Rodeo *** - 2-persoonskamer
Marbella - Hotel Monarque El Rodeo *** - restaurant
Marbella - Hotel Monarque El Rodeo *** - zwembad

Ligging

Het hotel ligt in het centrum van Marbella, op een korte afstand te voet van het oude centrum. De afstand tot het start- en het eindpunt van de wandelingen bedraagt ca. 1200 m.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• lounge
• wifi
• restaurant
• zwembad
• zonneterras

Kamer

De comfortabele kamers beschikken o.a. over een tv, telefoon, kluisje, airco, wifi en een badkamer met bad/douche, toilet en een föhn. Ook beschikken de kamers over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• 3-gangen diner

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

Businformatie

Fietsinformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkvlucht Amsterdam – Malaga v.v. per Transavia
checktransfer luchthaven – accommodatie v.v. per lokale touringcar
checkverblijf in in een 2-pers. kamer met bad of douche en toilet
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag (bij een late aankomst op de eerste dag kan het diner komen te vervallen of worden vervangen door een kleine snack)
checkNederlandssprekende reisbegeleiding ter plaatse
checkluchthavenbelastingen
checkbrandstof- en veiligheidstoeslagen
checkbagage tijdens de vlucht: 1 stuk handbagage van max 10 kg p.p. en 1 stuk ruimbagage van max 15 kg p.p.

Exclusief

checkeventuele entreegelden

Optioneel bij te boeken:
checkdeelname aan de Wandel 4Daagse van Marbella à € 75,- per persoon
checkreisverzekering
checkannuleringsverzekering

Extra Info

Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Extra Info

Zorg dat u goed ingelopen wandelschoenen, een rugzak en een waterfles bij u heeft. Tijdens de wandelingen zijn er diverse mogelijkheden om water te halen.
Na de alle wandelingen keert u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel.