Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Vakantie in Polen

Polen is een vakantiebestemming die de harten van reizigers steeds vaker verovert. Dit Oost-Europese land biedt een schat aan historische bezienswaardigheden, adembenemende natuurlijke landschappen, en een rijke cultuur die teruggaat tot de middeleeuwen. Misschien nog een beetje onderschat? Toch wint Polen terecht steeds meer aan populariteit.

Lees meer

De hoogtepunten van Polen


Onderschat dus, want veel mensen zullen niet direct aan Polen denken wanneer ze een vakantiebestemming uitzoeken. Om deze redenen zou je wat ons betreft Polen echt eens moeten proberen:

Historische Steden


Polen herbergt enkele van de meest fascinerende historische steden van Europa. Warschau, de hoofdstad, is een levendig centrum met een gerestaureerd historisch centrum, terwijl Krakau wordt gekenmerkt door zijn middeleeuwse charme en het prachtige Rynek Główny-marktplein.

Natuurschoon


De natuurlijke schoonheid van Polen is indrukwekkend. Van de ongerepte bergen van de Tatra's tot de Mazurische meren, er zijn talloze mogelijkheden om te wandelen, fietsen, en van de buitenlucht te genieten.

Cultuur en Erfgoed


Polen heeft een rijke cultuur en erfgoed, met invloeden uit heel Europa. Bezoek het beroemde zoutmijnmuseum in Wieliczka, ontdek de geschiedenis van de Joodse gemeenschap in Auschwitz, of bewonder de unieke architectuur.

Pools genieten


Proef de heerlijke Poolse gerechten, zoals pierogi (gevulde dumplings), kielbasa (worst), en barszcz (bietensoep). Polen staat ook bekend om zijn ambachtelijke bieren en wodka.

Boek je vakantie bij Oad


Wij nemen je heel graag een keer mee naar Polen. Want het is een geweldige bestemming. Wij zorgen ervoor dat je Polen op de best mogelijke manier kunt ontdekken. Boek je vakantie in Polen bij Oad en maak je klaar voor een onvergetelijke reis vol geschiedenis, natuurpracht en cultuur.