Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Wandelvakanties Engeland

Engeland, met zijn rijke geschiedenis, pittoreske dorpjes en gevarieerde landschappen, biedt een schat aan wandelmogelijkheden. Van de dramatische kliffen langs de Engelse kust tot de rustige schoonheid van het Engelse binnenland, dit land heeft eigenlijk alles. Ga eens mee naar het prachtige Engeland en verwonder je over de prachtige wandelpaden die soms al eeuwenlang bewandeld worden.

Lees meer

Van de Engelse kust tot het binnenland


Bij Oad zit je goed voor heerlijk gevarieerde bestemmingen. We brengen je van de Engelse kust tot het binnenland.

De Engelse kust


Iedereen kent de foto’s van de beroemde Engelse kusten. De kustlijn is bezaaid met dramatische kliffen en de beroemde krijtrotsen. Maar veel mensen weten niet dat Engeland net zo goed prachtige stranden heeft en de meest schattige dorpjes aan het water. Het grijze imago dat het land soms heeft is zeker niet terecht.

Het binnenland van Engeland


Iedereen die graag naar Engelse series kijkt, weet dat het binnenland van Engeland prachtig is. Hier wandelen we langs uitgestrekte groene weiden, glooiende heuvels en historische steden en dorpen. Je kunt hier rustige tochten maken langs rivieren, door bossen en in de schaduw van iconische Engelse bezienswaardigheden die we onderweg ook zeker even bezoeken!

Centraal gelegen hotels


Tijdens onze wandelvakanties in Engeland zorgen we ervoor dat je verblijft in centraal gelegen hotels. Dit betekent dat je na een dag wandelen comfortabel kunt ontspannen, genieten van lokale gerechten en de sfeer van de plaatselijke cultuur kunt ervaren op de plek waar je verblijft. Ook overnachtingen doen we lekker in Engelse stijl. Dat maakt onze wandelreizen helemaal compleet!

Ontdek onze groepsreizen


Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannen wandelvakantie, Engeland heeft voor elk wat wils. Trek je wandelschoenen aan, adem de frisse Britse lucht in en laat je betoveren door de schoonheid van het Engelse landschap op één van onze gezellig groepsreizen. Ontdek de charme van Engeland, eventueel met andere wandelaars én samen met onze ervaren wandelbegeleider die jou van alles gaat laten zien én vertellen over dit bijzondere land.