U bevindt zich hier HomeActieve vakanties

Actieve vakanties

Bij Oad heeft u de mogelijkheid om te genieten van een actieve vakantie. Van fietsen door Denemarken tot wandelen langs de kleurrijke dorpjes van Cinque Terre. Of kiest u liever voor de ongerepte natuur in Schotland of voor de bergen in Oostenrijk? Of u nu wilt wandelen of fietsen; bij Oad bent u aan het juiste adres voor een actieve vakantie!

Oad heeft het actieve reizen aanbod uitgebreid met meer individuele reizen voor zowel de fietser als de wandelaar.
Door samenwerkingen met de KWBN en de Fietsersbond zit Oad dicht op het vuur en kan deze kennis gebruiken bij het samenstellen van de actieve reizen.

Wandelen, fietsen of langlaufen

Tijdens een actieve vakantie heeft u ruim de tijd om te gaan fietsen en/of wandelen. We maken tijdens de actieve vakanties schitterende uitstapjes. De bestemmingen van de actieve vakanties liggen altijd in een prachtige omgeving vanwaar verschillende activiteiten ondernomen worden. U bent uiteraard tot niets verplicht en kiest zelf of u mee wilt doen aan het actiefprogramma van de actieve vakantie. Tijdens de actieve vakanties van Oad kunt u uiteraard ook heerlijk ontspannen, de actieve onderdelen worden namelijk gecombineerd met ontspannende activiteiten. U kunt ook kiezen voor een langlaufreis of een actieve ski vakantie. Oad biedt volop mogelijkheden om actief te genieten van prachtige winterse omgevingen, wandelend of op de latten.
Lees meer