U bevindt zich hier HomeDisneyland Paris

Disneyland® Paris

Bezoek Disneyland Paris en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent: iedereen is verzekerd van plezier. Bij Oad kun je terecht voor een heerlijke vakantie naar het leukste pretpark van Europa. Je kunt met je eigen auto of met de Oad (Kids)bus naar Disneyland Paris.

Nieuws
Vanaf 13 december is er een nieuwe kerstparade: Mickey’s Dazzling Christmas én vanaf 21 december is de spectaculaire avondshow Disney Illuminations weer te zien.

U mag weer afreizen naar Disneyland Paris
Om Frankrijk & Disneyland Paris te bezoeken heeft u een pass sanitaire (coronabewijs) nodig. Dit geldt voor gasten vanaf 12 jaar en ouder. Deze maatregel is niet van toepassing voor kinderen t/m 11 jaar. Meer informatie vindt u op wijsopreis.nl. Klik hier voor de actuele reisinformatie.

Altijd de beste Disneyland Paris aanbiedingen


Voordelig naar Disneyland Paris? Een verblijf in één van de Disneyland Paris hotels in de omgeving van Disneyland Paris is een feest op zich. In deze hotels, alle met verschillende thema's, duurt de Magie 24 uur per dag. Of je nu kiest voor een weekendje Disneyland Paris of een midweek, een autoreis of een busreis Disneyland® Paris: bij Oad vind je de beste Disneyland Paris aanbiedingen.

Disneyland Paris: wat een feest!
In Disneyland Paris wachten meer dan zestig attracties, shows en parades. In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Frontierland brengt je naar het Wilde Westen, vol coyotes en ratelslangen! In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: de Space Shuttle schiet je de ruimte in! Beleef met de Starspeeder een intergalactisch avontuur. En dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris, voorheen Eurodisney, allemaal te beleven valt!
Lees meer

Evenementen & Acties