U bevindt zich hier HomeDisneyland Paris
 •  

Disneyland® Paris

Bezoek Disneyland Paris, voorheen Eurodisney, en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent: iedereen is verzekerd van plezier. Bij Oad kunt u terecht voor een heerlijke vakantie naar het leukste pretpark van Europa. Of u nu kiest voor een weekendje Disneyland Parijs of een midweek: bij Oad is alles mogelijk.
Autoreizen en busreizen Disneyland Paris
U kunt met uw eigen auto of met de Oad(Kids)bus naar Disneyland Paris. Een verblijf in één van de themahotels van Disneyland Paris is een feest op zich zoals het luxe Disney's Hotel New York en het voordelige Disney's Hotel Cheyenne. Disneyland Paris maakt het mogelijk!

Disneyland Paris: wat een feest!
In Disneyland Paris wachten u meer dan zestig attracties, shows en parades. In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Frontierland brengt je naar het Wilde Westen, vol coyotes en ratelslangen! In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: de Space Shuttle schiet je de ruimte in! Beleef met de Starspeeder een intergalactisch avontuur. En dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris allemaal te beleven valt!
Lees meer

Bekijk alle Disney vakanties
ˆ

Evenementen & Aanbiedingen

 • Dagje Disneyland

  incl. entreeticket

  Dagje Disneyland

  incl. entreeticket

   
 • Magisch Voordeel

  vertrek t/m 27 april

  Magisch Voordeel

  vertrek t/m 27 april

   
 • Over Disneyland Paris

  Over Disneyland Paris

   
 • Groepen vanaf 12 pers.

  Groepen vanaf 12 pers.