U bevindt zich hier HomeDisneyland Paris

Disneyland® Paris

Bezoek Disneyland Paris en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent: iedereen is verzekerd van plezier. Bij Oad kunt u terecht voor een heerlijke vakantie naar het leukste pretpark van Europa. U kunt met uw eigen auto of met de Oad(Kids)bus naar Disneyland Paris.

Update 12 maart 2021: Tijdelijke sluiting van Disneyland Paris

Disneyland Paris zal helaas 2 april niet heropenen zoals eerder gepland was. Vanwege de huidige situatie en de reisbeperkingen in heel Europa zal Disneyland Paris helaas niet op 2 april heropenen zoals eerder was gepland. Disneyland Paris is optimistisch dat ze binnenkort weer kunnen openen en wij zullen zo snel mogelijk updates delen op onze website. Wij nemen binnenkort via de mail contact met u op over uw geboekte reis. Dit zal op volgorde van aankomstdatum gebeuren. Wij verzoeken u vriendelijk even geduld te hebben en bedanken u voor uw begrip.

Altijd de beste Disneyland Paris aanbiedingen


Voordelig naar Disneyland Paris? Een verblijf in één van de Disneyland Paris hotels in de omgeving van Disneyland Paris is een feest op zich. In deze hotels, alle met verschillende thema's, duurt de Magie 24 uur per dag. Of u nu kiest voor een weekendje Disneyland Paris of een midweek, een autoreizen of een busreizen Disneyland® Paris: bij Oad vindt u de beste Disneyland Paris aanbiedingen.

Disneyland Paris: wat een feest!
In Disneyland Paris wachten u meer dan zestig attracties, shows en parades. In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Frontierland brengt je naar het Wilde Westen, vol coyotes en ratelslangen! In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: de Space Shuttle schiet je de ruimte in! Beleef met de Starspeeder een intergalactisch avontuur. En dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris, voorheen Eurodisney, allemaal te beleven valt!
Lees meer

Evenementen & Acties