U bevindt zich hier HomeDisneyland Paris

Disneyland® Paris

Bezoek Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent: iedereen is verzekerd van plezier. Bij Oad kun je terecht voor een heerlijke vakantie naar het leukste pretpark van Europa. Je kunt met je eigen auto of met de Oad bus naar Disneyland Paris.

Altijd de beste Disneyland Paris aanbiedingen

Voordelig naar Disneyland Paris? Een verblijf in één van de Disneyland Paris hotels in de omgeving van Disneyland Paris is een feest op zich. In deze hotels, alle met verschillende thema's, duurt de Magie 24 uur per dag. Of je nu kiest voor een weekendje Disneyland Paris of een midweek, een autoreis of een busreis Disneyland® Paris: bij Oad vind je de beste Disneyland Paris aanbiedingen.

Disneyland Paris: wat een feest!
Disneyland Paris bestaat 30 jaar. Droom groter, lach harder en geniet nog meer tijdens het spectaculaire en unieke 30e verjaardagsfeest t/m 30 september 2023. Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten mee! Mickey, Minnie, Donald, Katrien en hun vrienden kunnen niet wachten om onze verjaardag met je te vieren in hun schitterende nieuwe outfits. In Disneyland Paris wachten 2 prachtige parken, Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, met meer dan vijftig attracties, shows en parades op je.

Disneyland Park
Laat je het hele jaar door meevoeren in een fantastische wereld vol magische belevenissen. Rond het Kasteel van Doornroosje geniet je van de Disney magie in alle attracties, shows, parades en restaurants. Je favoriete sprookjes en mooiste dromen komen hier tot leven! In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Maak een ritje door het Wilde Westen in de Big Thunder Mountain, gelegen in Frontierland. In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: met de attractie Space Mountain schiet je de ruimte in! Beleef met Star Tours een intergalactisch avontuur.

Walt Disney Studios Park
Ontdek de adembenemende werelden van Disney, Pixar en MARVEL, met fantastische shows, spectaculaire attracties en meet & greets. Je favoriete films worden werkelijkheid en jij bent de ster! In Worlds of Pixar ga je op avontuur met Remy in een reusachtige keuken of duik met Crush in de onderwaterwereld. Durf je een bezoek te brengen aan het Hollywood Tower of Terror hotel? Of zing je liever mee met Anna en Elsa in Animation Celebration? Werk samen met de Avengers en beleef de machtigste MARVEL missies in Avengers Campus. Dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris, voorheen Eurodisney, allemaal te beleven valt!
Lees meer

Evenementen & Acties