U bevindt zich hier HomeDisneyland Paris
  •  

Disneyland® Paris

Bezoek Disneyland Paris en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent: iedereen is verzekerd van plezier. Bij Oad kunt u terecht voor een heerlijke vakantie naar het leukste pretpark van Europa. U kunt met uw eigen auto of met de Oad(Kids)bus naar Disneyland Paris.

Disneyland Paris actie:


Boek je Disneyland Paris vakantie tussen 17 mei en 24 juni en profiteer van € 25,- korting per boeking. Gebruik tijdens je reservering bij stap 1 actiecode OAD25ACTIE en de korting wordt gelijk verwerkt. Korting is geldig op alle:
• Disneyland reizen per eigen vervoer
• Disneyland reizen per bus
• Magische voordeel aanbieding
• Electroland Festival
(korting is niet geldig op Vuurwerk festival)

Lees meer tekst

Disneyland Paris: wat een feest! In Disneyland Paris wachten u meer dan zestig attracties, shows en parades. In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Frontierland brengt je naar het Wilde Westen, vol coyotes en ratelslangen! In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: de Space Shuttle schiet je de ruimte in! Beleef met de Starspeeder een intergalactisch avontuur. En dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris, voorheen Eurodisney, allemaal te beleven valt!
Lees meer