U bevindt zich hier HomefrankrijkDisneyland Paris per eigen autoReisnummer: DISNEYLAND PARIS PER AUTO
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Disneyland Paris per eigen auto
frankrijk | Disneyland Paris | Magny-le-Hongre
Reisnummer: DISNEYLAND PARIS PER AUTO
va. 0,-
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25.00 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum 03 oktober 2017
2 dgn | 03-10-2017
Googlemaps laden...
Bekijk beschikbaarheid
ˆ

ERRATUM

Disneyland Park is op 31 dec. om 19.00 uur geslotenOp 31 december 2017 viert Disneyland Paris een New Year’s Eve Party, met speciaal entertainment en exclusief toegang tot de attracties van het Disneyland® Park. Dit feest in het Disneyland Park wordt speciaal georganiseerd om Oud en Nieuw te vieren en je hebt hiervoor speciale tickets nodig.
Op 31 december sluit het Disneyland Park om 19.00 uur voor gasten die geen speciaal ticket voor het event hebben. Het Walt Disney Studios® Park blijft geopend tot middernacht. Je kunt voor € 49 per persoon een ticket voor de New Year's Eve Party boeken.

ERRATUM

Sorry voor de elfenstofDisneyland Paris voegt voortdurend meer magie toe, zodat ze je verwachtingen kunnen blijven overtreffen. Een paar van de attracties willen we nog mooier, leuker en spannender maken - en daar zijn ze nu volop mee bezig. Terwijl zij aan het werk zijn, kun jij je vermaken met de meer dan 50 attracties, parades en shows die Disneyland Paris tot de meest favoriete toeristische bestemming in Europa maken. Wil je weten welke attracties dicht zitten tijdens jouw verblijf, kijk dan op oad.nl/disney bij het blokje over Disneyland, onder het kopje jaaroverzicht shows&Parades.