Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Vakantie in Engeland

Engeland, met zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en bruisende steden, is een vakantiebestemming die een ieder wat biedt. Of je nu de voorkeur geeft aan het verkennen van historische bezienswaardigheden, wandelen in betoverende natuurgebieden of genieten van de Britse cultuur, Engeland heeft het allemaal.

Lees meer

Vier redenen voor een vakantie in Engeland


Er zijn wel honderd redenen om eens op reis te gaan in het zuiden van Groot-Brittannië.

Historische Pracht:

Engeland heeft een schat aan historische bezienswaardigheden, van middeleeuwse kastelen en statige landhuizen tot wereldberoemde monumenten zoals Stonehenge en de Tower of London. Verlies jezelf in de rijke geschiedenis van het land.

Natuurschoon:

Engeland biedt een gevarieerd landschap, van de glooiende heuvels van de Cotswolds tot de ruige kustlijn van Cornwall. Maak wandelingen in het Lake District, verken nationale parken zoals Dartmoor of ontspan aan de prachtige stranden van Devon.

Schitterende tuinen:

Engeland staat bekend om zijn prachtige tuinen. Je zit deze vrijwel nergens anders. Het is heerlijk om even door één van de vele Engelse tuinen te slenteren.

Traditionele Pubs:

Op reis naar Engeland? Dan is een bezoek aan een Engelse pub een must. Proef traditionele gerechten zoals fish and chips, Sunday roast en Cornish pasties. Vergeet ook niet de afternoon tea-ervaring niet.

Dichterbij dan je denkt


Een vakantie in Engeland is dichterbij dan je denkt. Geen lange vluchten of urenlange reizen, maar gewoon de mogelijkheid om snel en gemakkelijk het prachtige Engeland te ontdekken. Binnen enkele uren ben je op een compleet andere plek, omgeven door de unieke Britse cultuur en sfeer.

Met Oad naar Engeland


Op welke manier wil jij Engeland ontdekken? Bij Oad zit je goed voor een uitgebreid aanbod aan onvergetelijk reizen naar dit prachtige land. Laat je betoveren door de cultuur en natuurlijk schoonheid tijdens één van onze individuele reizen of gezellige groepsreizen.