Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Vakantie in Frankrijk

Een vakantie Frankrijk: La Douce France is voor veel Nederlanders het ideale vakantieland. Begrijpelijk, want naast het heerlijke klimaat is er de beroemde keuken, de rijke cultuur, uitgestrekte wijngaarden, talloze kastelen en historische steden. Tijdens een van onze reizen naar Frankrijk zul je ontdekken dat de Franse Alpen ook ’s zomers indrukwekkend zijn, dat Bretagne met zijn vele afwisselende landschappen en pittoreske dorpen een belevenis op zich zijn en dat de zon altijd lacht aan de Côte d’Azur!

Lees meer

Redenen voor een vakantie in Frankrijk


Op vakantie naar Frankrijk? Daar heb je niet bepaald een excuus voor nodig. Frankrijk is een fantastische bestemming voor iedereen die van het goede leven houdt. De voortreffelijke keuken, de wereldberoemde cultuur, zoals het Louvre of de kastelen van de Loire-vallei en de prachtige variatie in landschappen. Tel er de eeuwenoude geschiedenis, de charmante dorpjes én de vaak fijne zomers bij op en je hebt alle ingrediënten voor een fantastische vakantie.

Van de Alpen tot de Elzas


Frankrijk heeft een schat aan regio's die allemaal een unieke charme en cultuur bieden. Hier zijn enkele hoogtepunten van populaire regio's in Frankrijk:

De Alpen


De Franse Alpen zijn een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Ga wandelen, skiën of geniet van de serene schoonheid van de bergen.

De Provence:


De Provence staat bekend om zijn schilderachtige landschappen, geurende lavendelvelden en pittoreske dorpjes.

De Elzas:


De Elzas, gelegen aan de Duitse grens, heeft een unieke mix van Franse en Duitse invloeden. Verken de charmante stad Straatsburg en geniet van heerlijke Elzasser gerechten.

De Côte d'Azur


De zonnige Franse Rivièra biedt prachtige stranden, glamoureuze steden en de kleurrijke kunstscene.

Boek je vakantie bij Oad


Bij Oad zit je goed voor een onvergetelijke reis naar Frankrijk. Ga mee op prachtige rondreizen of bewonder al het moois vanaf het zadel van je fiets. Verwonder je over Frankrijk!