U bevindt zich hier HomeWandelevenementen

Wandelevenementen

Ook in 2022 organiseert Oad prachtige wandelevenementen naar speciale 4-Daagse wandelevenementen in Spanje en Italië. In het najaar vindt de Wandel 4-daagse in Toscane plaats. Wandelen tussen olijfbomen en door wijngaarden en oude stadjes. Dat zijn de ingrediënten voor de Wandel 4-Daagse van Toscane. U verblijft in het mondaine Montecatini Terme en bezoekt o.a. Collodi, bekend van de fabel over Pinokkio.

De beroemde badplaats Marbella is het startpunt voor de wandel 4-daagse die in oktober 2022 al voor de 11e keer plaatsvindt. De routes gaan door het oude centrum van Marbella en over het platteland en natuurlijk langs het prachtige strand. Een fantastisch wandelevenement in een zeer aangenaam klimaat.

In het voorjaar van 2023 nemen wij u mee naar het Spaanse eiland Mallorca. Dan staat de Wandel 4-daagse van Mallorca op de planning. In april is het klimaat hier al aangenaam en daarom de perfecte bestemming voor een wandelvakantie. De prachtige routes in de omgeving van Capdepera leiden u door mooie landschappen en u geniet zeker van de schitterende uitzichten.

Lees meer