U bevindt zich hier HomeWandelevenementen

Wandelevenementen

Ook in 2023 organiseert Oad weer prachtige wandelevenementen. Wandel mee tijdens een Wandel 4-daagse op het prachtige Mallorca, Toscane of Marbella. Kies dagelijks een route van 15 of 25 kilometer en wandel door de adembenemende natuur, authentieke dorpjes of de indrukwekkende kustlijn. Oad zorgt ervoor dat je tijdens de 8-daagse reis niets tekort komt. Na de wandelingen kan je terecht bij de ‘Walking Village’, waar je kunt genieten van een drankje en livemuziek. Na het volbrengen van alle wandeldagen ontvang je een mooie medaille die je als herinnering mee naar huis kunt nemen.


Wandel 4-daagse Mallorca

Het toch al schitterende eiland Mallorca is in het voorjaar een parel. Geniet tijdens de wandelingen van de bloeiende natuur en het voorjaarszonnetje tijdens een geheel verzorgde 8-daagse reis.

Wandel 4-daagse Toscane

Maak kennis met de geschiedenis van deze regio. U wandelt langs olijfbomen en wijngaarden. Tijdens deze 4-daagse geniet u van gezelligheid en de heerlijke keuken.

Wandel 4-daagse Marbella

De beroemde badplaats Marbella is het startpunt voor een bijzondere 4-daagse. De routes gaan door het oude stadcentrum, het achterland en het prachtige strand. Bezoek ook het bekende Caminito del Rey.
Lees meer