U bevindt zich hier HomeZomer 2020

Vakanties voor 2020

Ons aanbod prachtige busexcursie- en rondreizen voor 2020 zijn nu te boeken! De vertrouwde klassiekers naar o.a. Duitsland, Oostenrijk, België en Groot-Brittannië, ontbreken niet in ons aanbod. De reizen voor lente, zomer en herfst 2020 zijn nu te boeken! Naast deze klassiekers hebben we ook een aantal nieuwe bestemmingen en reizen zoals Zell am See, Hoogtepunten van Zweden, Dubrovnik & Mostar, Cyprus, wandelen in Wallonië en fietsen in de Elzas aan ons aanbod toegevoegd. Daarnaast hebben we ook een aantal cultuurreizen naar o.a. Oezbekistan & Kirgistan, Armenië & Georgië, Rusland en Oost-Europa. Ook nieuw dit jaar zijn de muziekreizen met André Rieu in Keulen, Leipzig en Wenen.

NIEUW: Travel Green met Oad
In de huidige en zeer actuele discussie met betrekking tot het klimaat komt ook het toerisme vaak ter sprake. Oad neemt haar verantwoordelijk in de strijd tegen klimaatverandering en onze toekomst door vanaf komend seizoen van alle busreizen direct de CO2-uitstoot te compenseren. Wij presenteren u: Travel Green. Lees meer over Travel Green > Kies dit jaar (weer) voor ons en ga ‘groen’ op vakantie! Ontdek de mooiste bestemmingen op een comfortabele en milieuverantwoorde manier. De ervaren chauffeurs en reisleiders staan voor klaar. Gaat u in 2020 met ons mee?

Busexcursie- en rondreizen 2020 Brochure
Bekijk online of bestel nu onze zomer 2020 brochure.

Vroegboekvoordeel:
Boek nu uw vakantie en ontvang € 50,- korting per boeking. Tevens kunt u uw reis gratis wijzigen of annuleren. Deze actie is geldig t/m 3 januari op alle reizen met vertrek tussen 5 maart en 30 november 2020 en een min. reissom van € 499,-. Gebruik tijdens het boeken actiecode: ACTIE50Z.

Zoek en boek hieronder uw vakantie: