U bevindt zich hier HomeZomer 2021

Europa kleurt Oad-geel

Bij de kleur geel denken wij uiteraard gelijk aan Oad! De kaart van Europa kleurt gelukkig weer steeds meer Oad-geel. Dit betekent dat wij weer heerlijk op vakantie mogen en kunnen genieten van onze zomer! Wij zijn er helemaal klaar voor om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen zodat u deze zomer de mooiste herinneringen kunt gaan maken. Gaat u met ons mee?

Vakantie voor 2021
Ons aanbod prachtige busexcursie- en rondreizen voor 2021 zijn nu te boeken! De vertrouwde klassiekers naar o.a. Duitsland, Oostenrijk, België en Groot-Brittannië, ontbreken niet in ons aanbod. De reizen voor lente, zomer en herfst 2021 zijn nu te boeken!

We hebben in het afgelopen jaar gemerkt dat reizen niet zo vanzelfsprekend is en wij kijken nu enorm uit naar het moment waarop het wél weer mogelijk is. Dit moment komt steeds dichterbij maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat het uitkiezen van een vakantie lastig en onzeker is. Want hoe weten we wanneer we weer onbezorgd op vakantie kunnen? En welke reizen zijn dan weer mogelijk?
Kijk hier voor alle actuele informatie betreft uw gewenste bestemming.

Als u bij Oad boekt heeft u altijd de volgende zekerheden:
Geld terug garantie. Mocht Oad uw zomervakantie in 2021 moeten annuleren vanwege een negatief reisadvies, dan betaalt Oad u uw betaalde reissom terug en dus geen voucher.
Repatriëringsgarantie. Oad regelt altijd uw terugreis wanneer uw vakantiebestemming tijdens uw vakantie onverhoopt een negatief reisadvies krijgt.  

Bekijk hieronder de reizen voor de zomer 2021 of blader online in onze brochure en maak  alvast plannen voor de zomervakantie. De voorpret is immers minstens zo belangrijk als de vakantie zelf.

Bent u in bezit van een Corona voucher en wilt u deze op een andere reis verzilveren?
U kunt dit op een aantal manieren doen:
• u kunt het webformulier invullen met de gegevens van de door u gewenste reis, uw oude reserveringsnummer en het voucher bedrag. Wij zullen dit voor u inboeken en de voucher verzilveren. Vervolgens ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en factuur.
• geef uw voorkeur voor een nieuwe reis telefonisch aan ons door op 0547-284488 (contact call center).
• of boek nu online uw reis en stuur ons een email naar info@oad.nl met het oude en nieuwe reserveringsnummer zodat we de voucher voor u kunnen verzilveren.

Zoek en boek hieronder uw vakantie voor 2021: